Dietă cu pizza. Cum să slăbeşti mâncând doar pizza

Mâncare
Mâncare

Dieta cu pizza poate părea un vis, însă vă poate ajuta să scăpaţi de câteva kilograme. 

Dieta cu pizza timp de 30 de zile a fost dezvoltată de proprietarul magazinului de pizza, Matt McClellan. Mergând la sală, a consumat opt felii de pizza în fiecare zi, timp de o lună, dar a menținut topping-ul relativ sănătos. Deci, toppingurile, cum ar fi cârnații și pepperoni, au fost înlocuite cu topping-uri de broccoli, carne de pui, și brânză degresată. A făcut mai mult efort şi a reuşit să scadă în greutate. Mai mult, şi-a imbunatatit sanatatea dupa programul de treizeci de zile.

Un scriitor, de exemplu, a renunțat la alcool și zahăr timp de zece zile, dar a mâncat cât mai mult pizza (și numai pizza) pe durata dietei. A reuşit să piardă astfel cinci kilograme.

În cele din urmă, mai multe instituții media au raportat că un studiu a "dovedit" faptul că dieta cu pizza te ajută să slăbeşti. 

De fiecare dată când restricționați consumul de alimente, este posibil să vedeți unele modificări. Dacă mâncați doar pizza, de exemplu, înseamnă că nu veți mânca înghețată, chipsuri de cartofi, produse de patiserie dulci, alimente prăjite și alte alimente care pot provoca apariția caloriilor.

De asemenea, când vă limitați consumul de alimente la o singură mâncare, este posibil să vă săturaţi de ea și să mâncați mai puțin. Să mănânci pizza tot timpul suna ca o idee minunata in prima zi a dietei, dar este posibil ca în trei sau patru zile să vă treacă.

Deşi pizza nu este consierată de obicei hrană cu conținut scăzut de calorii, o puteți face sănătos prin adăugarea de legume și alte ingrediente cu conținut scăzut de grăsimi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel