Dieta cu gheață. Lucian Bute, minus 4 kilograme în 6 zile

Dieta cu gheață. Lucian Bute, minus 4 kilograme în 6 zile. Dieta cu gheață este folosită în special de sportivi, cu rezultate uimitoare. 

Dieta cu gheață. Lucian Bute, minus 4 kilograme în 6 zile. Unul dintre sportivii care a slăbit prin această metodă este Lucian Bute, care, în 2011, înainte de cântarul oficial pentru a intra în categoria supermijlocie, a trebuit să dea 4 kilograme jos în doar 6 zile.

Dieta cu gheață. Lucian Bute, minus 4 kilograme în 6 zile. Și Leonard Doroftei a povestit că o parte din strategia alimentară pusă la cale de Interbox împreună cu antrenorul şi nutriţionistul lui se baza pe gheaţă. „Patru zile înaintea meciurilor mă transformam în urs polar. Stăteam cu un prosop rece pe cap şi mâncam gheaţă”, a declarat fostul pugilist, potrivit unica.ro.

Dieta cu gheață. Lucian Bute, minus 4 kilograme în 6 zile. Dieta durează trei zile, timp în care este recomandat să faci jogging. Astfel, după cele trei mese principale ale zilei trebuie să consumi cuburi de gheaţă spartă, scrie unica.ro. 

Vezi și: Carmen Brumă, dietă în post. Cum să nu te îngrași: Reguli, alimente recomandate

Cum trebuie consumată gheața

Micul dejun - un pahar întreg

După prânz - trei cuburi

După cină - jumătate de cub de gheaţă sfărâmată.

Dieta cu gheață. Lucian Bute, minus 4 kilograme în 6 zile. Gheața consumată taie senzaţia de foame. De asemenea, organismul munceşte pentru a aduce la o temperatură normală aparatul digestiv şi apare un consum suplimentar de calorii.

Dieta cu gheață. Lucian Bute, minus 4 kilograme în 6 zile. Dieta nu este una testată cu rezultate certe. Nutriţioniştii avertizează că pot apărea complicaţii digestive sau respiratorii, dacă este urmată fără monitorizare!

Vezi și: Dieta cu miere și lămâie. Slăbești 9 kilograme, în 2 săptămâni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel