Dide, lecție pentru Oana Lovin. Totuși, tot protestarul și-a luat-o rău

Cristian Mihai Dide i-a dat o lecție Oanei Lovin, protestatara cu sparanghelul din Piața Victoriei care face videochat atunci când nu vorbește despre moralitate în biserică.

A făcut-o practic fără să vrea. Vineri, după o zi de la ridicarea stării de urgență, au protestat și cei care nu cred că există coronavirus, dar și Cristian Mihai Dide. Acesta din urmă voia doar să înjure Guvernul. Diferența a făcut-o punerea vieții oamenilor în pericol. 

Dacă Oana Lovin a ridicat sparanghelul spre cer și a chemat românii în Piața Victoriei, urmând-o circa 200 de oameni, punând în pericol viața celor care au fost acolo și viața celor cu care s-au întâlnit după ce au plecat, Cristian Mihai Dide avea și el ceva de zis și pe cineva de înjurat, dar le ceruse celor care i se alătură să stea în grupuri de câte trei, la distanță de doi metri. Protestul său nu a mai avut loc în Piața Victoriei pentru că oamenii urmați de Oana Lovin deja ocupaseră Piața Victoriei, iar locul nu mai era safe. Și oricum... manifestările astea nu erau legale.

Până la urmă, Cristian Mihai Dide, de unul singur, a proiectat, în numele celor care îl susțin și care cred că are dreptate, un mesaj anti-guvernamental pe clădirea MAI.

VEZI ȘI: https://www.dcnews.ro/oana-lovin-castiga-bani-frumosi-beneficii-extraordinare-atunci-cand-faci-videochat_749490.html

În perioada aceasta, s-a protestat și alte țări, nu doar în România, doar că unii s-au gândit să o facă în siguranță. Și culmea...  Poliția l-a luat pe sus pe Cristian Mihai Dide, deși el nu a pus în pericol viața nimănui. A proiectat un mesaj pe o clădire. În schimb, pe Oana Lovin, polițiștii au lăsat-o în Piața Victoriei să se manifeste trei zile la rând cu vreo 200 de oameni pe lângă ea. Se pare că prostia nu a putut fi amendată în perioada cu vidul legislativ, dar un laser pe o clădire a fost motiv de reținere. Dacă se vor infecta cu coronavirus oamenii care au fost în Piața Victoriei, Oana Lovin va dispărea cu tot cu sparanghel în analele videochatului. Cum am zis în articolul pe care îl găsiți mai jos, fata de la o videochat s-a gândit doar la ea. S-a crezut invincibilă și nu s-a gândit că prin gestul său oribil de a chema lumea în Piața Victoriei va condamna la moarte oameni simpli care au crezut în ea, mulți dintre ei având peste 60 ani.

VEZI ȘI: Oana Lovin, filmarea care NU a apărut NICĂIERI. Bonus: ACTUL care i-a lipsit ridicătoarei de sparanghel în Piața Victoriei



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel