EXCLUSIV  Oana Lovin, filmarea care NU a apărut NICĂIERI. Bonus: ACTUL care i-a lipsit ridicătoarei de sparanghel în Piața Victoriei

Oana Lovin
Oana Lovin

Ce i-a lipsit Oanei Lovin, fata cu sparanghel care face videochat? Vă spun acum.

Oanei Lovin și trupei sale care protestează din motive de genul: nu există coronavirus, 5G ne deformează creierul, vaccinul provoacă autism, sparanghelul produce diaree, iar termometrul ne fură datele personale... trebuiau să aibă o hârtie asupra lor prin care să declare că nu se vor duce la spital dacă iau coronavirus. De ce să ocupe ei un pat la terapie intensivă în loc să-l lase altuia care se infectează mergând la muncă, de ce să-i ia locul casieriței de la supermarket căreia îi suflă toți tâmpiții fără mască în față?

Oana Lovin și ai ei să stea nevaccinați, să nu plângă pe la ușile doctorilor când vor avea coronavirus și vor simți durerea până în măduva oaselor. Să nu plângă și să se tăvălească prin spitale de durere că au dat coronavirus bunicilor și i-au băgat sub pământ. 

Dacă ridici sparanghelul în aer, puteai să-ți iei și-o declarație pe propria răspundere în care să arăți că ești viteaz până la capăt și că nu vrei să fii salvat de medici dacă te vei infecta cu coronavirus.

Când faci videochat nu ești egoist. Te gândești la binele tuturor bărbaților care sar cu banul. Și atunci de ce ești egoist și protestezi punând în pericol o mulțime de oameni? De ce te gândești doar la tine? De ce te consideri invincibil și nu te gândești și la bunica ta pe care s-ar putea s-o duci la cimitir? De ce nu te gândești că prin gestul tău oribil de a chema lumea în Piața Victoriei vei condamna la moarte oameni simpli care au crezut în tine?

Pe Oana Lovin au urmat-o în Piața Victoriei oameni și de peste 60 de ani, una dintre grupele vulnerabile în fața Covid-19. Normal, cum să nu avem încredere într-un om frumos? Uitați-vă la superba Oana Steer. Tindem să-i credem mai ușor pe oamenii frumoși, fără să ne mai uităm ce scot pe gură. Uneori ne uităm doar la ce bagă în gură...

Îți asumi, Oana Lovin, dacă vor muri oamenii pe care i-ai chemat la protest sau pe oamenii cu care ai intrat în contact după ce ai plecat din Piața Victoriei? Știu, nenorocita aia de mască de protecție nu e un accesoriu cool, mânjește fața dată cu fond de ten și rujul roșu, nu îți mai arată zâmbetul perfect... dar ce să faci, ai putea încerca. Masca nu doare, produce plăcere, sănătate, la fel și degetul.

Uite.... eu nu am fantezii cu Oana Lovin, nu mă interesează s-o văd cum face videochat, dar mi-ar fi plăcut să văd o filmare în care semnează o hârtie precum că refuză serviciile medicale dacă se va infecta cu coronavirus ținând cont că a protestat în starea de alertă. N-avea valoare actul, dar măcar arăta că are sânge în vene. Din păcate, videoul ăsta nu există... și, evident, nu va apărea în presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel