Dezinfectanți coronavirus. Streinu - Cercel: Spirtul nu este bun!

Prof. Dr. Adrian Streinu - Cercel, managerul Institutului Național de Boli Infecțioase "Matei Balș", a spus care sunt cei mai buni dezinfectanți pentru a ne feri de infectarea cu coronavirus, afirmând că spirtul medicinal nu este eficient.

"Alcoolul sanitar nu este bun, nu foloseşte la nimic. Spirtul medicinal nu este bun. Substanţele pe bază de alcool, dar speciale, pe bază de biocide sunt bune. Spirtul nu este biocid. Sunt bune şi substanţele pe bază de clor, dar nu clorhexidina pentru că s-a demostrat că nu este activă pe coronavirus. Este lucru cert în documentele oficiale ale OMS. Cele din bucătărie care au clor sunt foarte bune, numai că alea şi ard. Atunci, trebuie avută foarte mare grijă pentru că structura pielii mâinii este foarte importantă pentru viaţa de zi cu zi", a declarat Adrian Streinu Cercel, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Vezi și: Dezinfectanți coronavirus. Diferența între spirtul medicinal și substanțele pe bază de biocide. De ce alcoolul sanitar nu este bun

Româncă din Italia, MĂRTURII, în plină epidemie de coronavirus. "Mulţi români mint la vamă"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel