EXCLUSIV  Dezastru pentru o ZODIE la final de septembrie. Astrolog: Pierdeți!

Foto Pexels
Foto Pexels

O zodie primește cea mai importantă atenționare pentru finalul lunii septembrie. 

„Luna Plină activează Casa 1 la voi, vorbim în primul rând de integritatea voastră, de oboseală, de stres. Observați cât de mult trageți de voi și împingeți limitele. Nu este bine, indiferent de vârsta pe care o aveți. Nu mai aveți timp de voi. Exagerarea nu este bună! Învățați să puneți limite! Aveți această tendință de a sta în situații toxice și doar situații grave vă scot de acolo. V-aș recomanda să aveți grijă la filmele văzute, cărțile citite, discuțiile cu oamenii din jurul vostru. (...) Nu aș insista atât de mult pe aceste subiecte, dacă Soarele nu ar intra în Casa 8, unde avem Mercur, avem Marte. Pierdeți energie, pierdeți resurse. Se duc dintr-o dată! Săptămâna aceasta, orice ați face, sunteți ciuruiți și aveți nevoie să puteți să funcționați. Nu trageți de voi mai mult decât este cazul! Citiți ceva care să vă ajute să vă simțiți bine. Nu căutați tot drame, nu căutați tot discuții toxice. În schimb, căutați speranța. S-ar putea să apară momente neprevăzute și să nu uitați că, până la final de an, e nevoie de vindecare și iertare. Acceptați-vă!”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, despre Pești și cei cu ascendent în această zodie. 

VEZI ȘI: Marea iubire, afacere nouă și mai mulți bani pentru o ZODIE în 2022. E anul ei, iar prietenii vor juca un rol important

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile la DCNewsTV:

Echinocțiul de toamnă pe 22 septembrie

Anul acesta, echinocțiul de toamnă va fi pe 22 septembrie. „Miercuri, 22 septembrie, va avea loc Echinocțiul de toamnă. Adică acel moment în care Soarele trece în semnul Balanței. Până la Solstițiul de iarnă de pe 21 decembrie, românii vor trece prin momente multiple de negociere. Atât la nivelul conducătorilor, dar și la nivel individual. Să nu uităm că echinocțiul se petrece înainte de retrogradarea lui Mercur, tot în semnul Balanței. Deci vor fi reluate anumite probleme mai vechi nerezolvate”, a precizat astrologul DCNews, Daniela Simulescu, care e și redactor șef Astrosens. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel