Deschiderea anului universitar 2019-2020 la ASE, luni, 30 septembrie

Luni, 30 septembrie, are loc deschiderea anului universitar 2019-2020 la Academia de Studii Economice din Bucureşti. Festivitatea de deschidere la nivelul universităţii se va desfăşura în Aula Magna a Palatului ASE între orele 9:30 -11:00. Vor participa membri ai conducerii universităţii, facultăţilor, invitaţi din mediul de afaceri, parteneri instituţionali, directori de colegii şi licee, cadre didactice, studenţi.

În cadrul festivităţii vor fi înmânate diplome de excelenţă şi de merit studenţilor care au obţinut cea mai mare medie la admiterea din acest an şi directorilor de colegii şi licee, în semn de apreciere pentru numărul mare de absolvenţi care au devenit studenţi la ASE.

Începând cu ora 12:00, vor avea loc festivităţile de deschidere a noului an universitar la nivelul facultăţilor, după programul afişat pe site-ul instituţional www.ase.ro.

ASE îşi deschide porţile pentru 22.000 de studenţi



ASE îşi deschide porţile pentru cei peste 22.000 de studenţi, dintre care 6.500 de boboci la programele universitare de licenţă, aproximativ 3.000 la programele universitare de masterat şi 200 la programele universitare de doctorat.

ASE începe anul universitar 2019-2020 cu o poziţionare foarte bună în clasamentele internaţionale de notorietate. Astfel, conform ediţiei 2020 a prestigiosului Times Higher Education World University Ranking, ASE ocupă locul I în România între cele nouă universităţi româneşti participante. "Vă doresc să fim mereu cei mai buni, să fim uniţi, să ne autodepăşim, să excelăm în efortul nostru de a studia, cunoaşte, cerceta şi performa. Studenţilor le urez să-şi stabilească priorităţile cu înţelepciune şi să persevereze în realizarea lor, astfel încât să devină oamenii de succes ai economiei româneşti. Tuturor vă doresc un an universitar foarte bun, cu sănătate, noroc şi bucurii pentru dumneavoastră şi întreaga familie!" - prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Rectorul ASE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel