Deputatul Rădulescu, după SCANDALUL din benzinărie: Nu vreau să mai port nicio mască!

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a avut parte marți după-amiază de un scandal cu poliția, din cauza faptului că nu a purtat mască de protecție într-o benzinărie din Capitală.

Marți după-amiază, după ce a fost prins de polițist fără mască de protecție într-o benzinărie din Capitală, deputatul PSD Cătălin Rădulescu a reacționat dur. 

Cătălin Rădulescu a susținut la Realitatea Plus că avea masca, dar că s-a rupt un braț. 

„Masca era în buzunar. Întotdeauna am avut-o”, a explicat Rădulescu, precizând că „nu aveam nicio mască de rezervă. Nu vreau să mai port nicio mască, niciun fel de rezervă. E o bătaie de joc permanentă față de români! Alții nu poartă nicio mască”. 

Rădulescu, pregătit să încalce legea 

„De acum încolo, o să fiu amendat de fiecare dată când o să intru într-un loc public și în care n-o să port niciun fel de mască. Mă voi lăsa amendat!”, a spus Cătălin Rădulescu, subliniind că nu crede în măsurile Guvernului PNL. 

Deputatul PSD a declarat că nu îl poarte obliga nimeni să poarte masca de protecție. 

„Eu mi-am dat datele din buletin, aveam pe telefon. M-am legitimat frumos, a luat datele de acolo, și-a notat. Polițistul a fost destul de agresiv. Pe el îl interesa de ce nu port eu mască! Asta îl interesa! Legea asta eu n-am votat-o! Nici eu, nici Teodorovici și mulți alții”, a mai spus deputatul PSD.

„Dacă spune legea că un om dacă nu poartă mască e amendat, m-am supus legii. O să fiu amendat!”, a mai spus Cătălin Rădulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel