Demisii la Ministerul Sănătății. Florin Buicu, mesaj dur la adresa Guvernului: Corabia e în pericol să se scufunde

Sursă foto: Gov.ro
Sursă foto: Gov.ro

Florin Buicu, vicepreședintele Comisiei de Sănătate a Camerei, a transmis un mesaj dur la adresa Guvernului, după demisiile din Ministerul Sănătății.

"Exista o vorba pe care marinarii o știu cel mai bine: atunci când corabia e în pericol să se scufunde, primii care simt primejdia sunt șobolanii din cala vasului. Aceștia devin agitați, iar unii dintre ei preferă să părăsească corabia și să încerce să înoate până undeva, la vreun țărm sau pana găsesc alta corabie. Probabil ca asta va fi explicația, alături de binecunoscutul “PSD e de vina” pe care Ministerul Sănătății o va da legat de plecarea consilierilor ministrului sănătății Oprea și Cherecheș.

Adevărul este legat de inactivitatea, lipsa deciziilor sau a deciziilor proaste a Ministerului Sănătății. Rezultatul îl vedem zilnic: creșterea numărului de persoane pozitive, creșterea numărului pacienților în ATI, deplasarea celor care vor să se vaccineze la zeci sau sute de kilometri, neplata celor care vaccinează, lipsa măsurilor privind creșterea numărului de paturi de ATI capabile sa salveze pacienți. Rezultatul, în lipsa unui parteneriat cu populația, a unei informări corecte și nu mincinoase este doar legat de restricții. Demisionați sau Guvernați!?", a scris Florin Buicu pe pagina sa de Facebook.

VEZI ȘI: Vlad Voiculescu, prima reacție după demisia lui Răzvan Cherecheș: Poate am avut așteptări diferite

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel