DEMISIE Neagu, șef CJ. Toma (PSD): Sunt surdomut

Petre Emanoil Neagu, șeful Consiliului Județean Buzău, nu a demisionat din funcțiile publice pe care le deține așa cum ceruse primarul Constantin Toma. În urma ședinței Consiliului Executiv al PSD, edilul a spus că, în relația cu Neagu, rămâne "surdomut".

Constantin Toma nu mai vrea promisiuni și a spus că până nu se vor rezolva problemele de la Compania de Apă Buzău nu va ceda.

"În relația cu domnul Petre Emanoil Neagu sunt surdomut până în momentul în care voi vedea că se vor lua acele decizii înțelepte pentru toată strategia de dezvoltare a orașului Buzău în ceea ce privește apa. Susțin în continuare că apa este scumpă și proastă. Motivul? Nu se iau deciziile care trebuie să se ia", a zis primarul Constantin Toma.

La un moment dat, în cadrul conferinței de presă după ședința PSD, edilul a fost întrebat dacă este mulțumit de concluziile discuțiilor: "Va trece și supărarea. După șapte luni de zile, ca să meargă lucrurile, am văzut că trebuie să fac pe supăratul. Acum sunt surdomut".

Pe de altă parte, Petre Emanoil Neagu a zis că nu are niciun interes ca lucrurile să nu meargă bine la această instituție. "Nu susțin în niciun fel conducerea Companiei de Apă", a subliniat șeful CJ.

Marcel Ciolacu, președinte PSD, a spus că a solicitat oficial o anchetă a Corpului de control al premierului la Compania de Apă Buzău.

În urmă cu o săptămână, primarul Constantin Toma a cerut demisia lui Petre Emanoil Neagu, preşedintele CJ Buzău, din toate funcţiile publice pe care le deţine. Neagu este preşedintele Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Buzău 2008, preşedinte al Consiliului Judeţean şi preşedinte executiv al organizaţiei judeţene a PSD. La acel moment, edilul l-a acuzat pe Neagu că face în continuare jocurile "grupului organizat" care controlează în prezent Compania de Apă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel