Demers în cazul polițistului Marian Godină. Răsturnare de situație

Polițistul Marian Godină s-a răzgândit după ce a aflat că mama sa este bine. În plus, Poliția a sesizat Parchetul Brașov cu privire la presiunile făcute asupra sa. 

"Nu am să demisionez. Sunt mai bine acum când am aflat că mama e bine. Nu eu sunt subiectul corpului de control care a fost azi la Brasov, ci alții. Când am scris cartea FLASH-URI DIN SENS OPUS, mi-am propus să schimb acest sistem şi o voi face. Voi merge până la capăt. Vă mulțumesc că-mi sunteți alături! Mai am multe de spus! Şefii mei de la Braşov au dat-o azi la întors cum au putut, neştiind că întâmplarea aceea cu doamna directoare ar fi trebuit să fie ultima lor problemă, e un caz minor. Urmează altul, pe care nu îl vor putea întoarce nicicum, pentru că nu obişnuiesc să arunc vorbe aiurea, fără să ştiu că pot demonstra ce zic. În plus, şi colegii mei mă susțin şi se bucură de ce se întâmplă la Braşov. Mâine vor avea o zi şi mai grea! Mult mai grea!!! Sunt curios ce comunicat vor da mâine. Vă repet, eu sunt bine! Vă mulțumesc încă o dată!", a scris Marian Godină, pe Facebook. 

În același timp, Poliţia a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov cu privire la situaţia semnalată de poliţistul Marian Godină, respectiv presiunile făcute de superiorii săi după ce a reţinut un permis de conducere, a transmis, marţi, Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel