Cad primele capete după dezvăluirile făcute de polițistul Marian Godină

Consilierul judeţean Luana Minea şi-a dat demisia miercuri din cadrul Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Braşov. Demisia vine după ce polițistul Marian 
Godină a dezvăluit că i-ar fi luat permisul unui apropiat al şefei de la Crucea Roşie Braşov. Ulterior, femeia a amenințat că îl va da în judecată pe Godină. În același timp, Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov a anunţat că se vor face cercetări pe tema unor posibile fapte de favorizare a unor persoane. 

„Am considerat că este necesar să fac o plângere pentru comportamentul acestuia. Şi nimic altceva. Nu m-am adresat nimănui, cerând vreun favor din partea domnului Godină, nu mi-am declinat calitatea, decât cea de la Crucea Roşie, pentru că maşina în care s-a întâmplat era a Crucii Roşii, iar în acest moment mă voi adresa justiţiei pentru ceea ce se întâmplă acum, pentru că mi-a terfelit imaginea”, a declarat Luana Minea, transmite B1 TV.

Marian Godina a povestit că pe 8 februarie a reţinut permisul unei şofer care nu a acordat prioritate la o trecere de pietoni din municipiu. Pasagera din dreapta a ţinut să spună că este şefă la Crucea Roşie, să facă presiuni şi să îl reclame pe Marian Godina, care ulterior a fost mustrat de superiori. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel