Cel mai cunoscut polițist român, revoltat: Nu mă pot calma. Demisionez

Marian Godină, polițistul din Brașov care a devenit extrem de cunoscut în mediul online pentru umorul ieșit din comun cu care relata activitățile din timpul serviciului, a anunțat că astăzi își va depune demisia în urma scandalului iscat după ce, susţine el, nu a vrut să încalce legea.

"M-a sunat tata plângând, mama a fost dusă de urgență la spitlajlul judeten din brasov si nu e bine deloc.
Nu mai vreau politie nu mai vreau nimic.
Urasc politia brasov si toti sefii ce o conduc.
Vreau ca mama mea sa fie bine.
Nu ma pot calma, vreau sa imi aud mama.
Voi militienilor ati reusit.
Imi voi da azi demisia.
O vreau pe mama, vreau sa o aud pe mama. Atat!!!!", a scris Marian Godină, marți, într-o postare pe Facebook, care a fost ștearsă ulterior.

Gestul polițistului cu umor survine după ce acesta a povestit pe pagina sa de socializare despre mustrările primite de la șefii săi, după ce i-ar fi luat permisul unui apropiat al şefei de la Crucea Roşie Braşov. Scandalul ia amploare, pentru că directorul Crucii Roşii ameninţă că îl dă în judecată pe Godină, potrivit B1 TV.

Într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1 TV, Iulian Surugiu, liderul Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP) a declarat că de când Marian Godină a început să povestească pe Facebook ce se întâmplă în Poliție, "sistemul" este cu ochii pe el.

"Ceea ce a făcut doamna directoare se întâmplă foarte des în România. Cât privește instituția de forță în care lucrează domnul Godină, sunt practici vechi. El a relatat ce se întâmplă în sistemul ăsta învechit. Toată lumea e cu ochii pe el și "sistemul" și-ar dori ca domnul Godină să plece mai repede să lucreze probabil ca șofer de tir în Anglia sau bodyguard în Spania decât să rămână polițist în România", a declarat liderul SNAP.

Anterior postării în care anunța că demisionează, Marian Godină își manifesta surprinderea în legătură cu un comunicat oficial al IPJ Brașov.

"Acesta e comunicatul oficial al IPJ Brasov de azi.

Curios e că eu am fost chemat de şefi pe data de 08.02.2016 şi reclamația e înregistrată în data de 10.02.2016.
Asta e ca în aia cu Nostradamus care îşi certa câinele că a făcut treaba mare peste jumătate de oră.
Sunt încă uimit de această maximă promptitudine a şefilor. Au vrut să soluționeze o reclamație cu două zile înainte ca ea să fie depusă.
Ceva nu e bine...

COMUNICAT DE PRESĂ
16.02.2016

Cu referire la postarea pe pagina de Facebook a polițistului Marian Godină, vă prezentăm poziția oficială a I.P.J Brașov, relativ la aspectele formulate de către acesta în spațiul public : 
În data de 08.02.2016, la Inspectoratul Județean de Poliție Brașov s-a prezentat doamna M.L. pentru a fi primită în audiență de conducerea Inspectoratului. Având în vedere că aspectele ce făceau obiectul reclamației erau de competența Poliției Municipiului Brașov, cererea de primire în audiență a fost declinată spre competentă soluționare la Poliția Municipiului Brașov.
Reclamația a fost înregistrată la IPJ Brașov sub numărul 90223/10.02.2016 și a fost repartizată spre verificare Biroului Control Intern. Doamna care a solicitat audiența a fost primită în audiență de adjunctul șefului Poliției Municipiului Brașov.
În fapt, reclamanta precizează faptul că se afla pasager într-un autoturism care a fost oprit în trafic de un echipaj al Poliției Rutiere Brașov, în data de 08.02.2016 , ora 9.20, pe str. Lungă din Municipiul Brașov. În această calitate, doamna M.L. a reclamat atitudinea necorespunzătoare a polițistului în momentul constatării și aplicării sancțiunii contravenționale a conducătorului auto.
În prezent se fac verificări de natură deontologică în legătură cu aspectele semnalate de către reclamantă.
Fondul problemei îl constituie în fapt comportamentul polițistului, iar sub aspectul aplicării măsurilor legale aceasta s-a făcut cu respectarea legislației în vigoare.
În legătură cu ultima postare a polițistului Marian Godină vom reveni cu un alt comunicat de presă", este una dintre postările de marți ale lui Marian Godină pe pagina sa de socializare.

Citește AICI ce a scris polițistul cu umor despre șefii săi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel