Deian Sorescu a marcat în campionatul Poloniei

Facebook Deian Sorescu
Facebook Deian Sorescu

Internaţionalul român Deian Sorescu a marcat un gol pentru Rakow Czestochowa, care a învins-o pe Stal Mielec cu scorul de 3-2, duminică, pe teren propriu, într-un meci din etapa a treia a campionatului de fotbal al Poloniei.

Sorescu a deschis scorul în min. 4, celelalte goluri ale gazdelor fiind reuşite de Fabian Piasecki (57) şi Ivi Lopez (71 - penalty). Pentru Stal au punctat Piotr Wlazlo (31) şi Arkadiusz Kasperkiewicz (85).

Deian Sorescu a evoluat 87 de minute la Rakow, iar Bogdan Racoviţan a jucat în prima repriză, primind şi un cartonaş galben în min. 30.

Wisla Plock e lider, cu 9 puncte, urmată de KS Cracovia, 9 puncte, Rakow, 6 puncte (2 jocuri), etc.

Fotbalistul supranumit "Cristiano Ronaldo de Bucureşti": E un monstru. Poate da goluri incredibile, dar...

Un fotbalist român a fost poreclit de un jurnalist francez "Cristiano Ronaldo de Bucureşti". 

”Îl poreclesc `Cristiano Ronaldo de București` pentru postura sa și pentru că este un `monstru` la antrenamente. Este capabil să marcheze goluri incredibile, dar și să rateze ocazii foarte mari. Poate fi mult mai bun dacă rezolvă această problemă de eficiență”, a notat jurnalistul francez Adrian Beria despre Alexandru Dobre, fotbalistul celor de la Dijon, conform objectifgard.com.

9 goluri şi 4 pase de gol a dat Alexandru Dobre la Dijon în acest sezon, dar nu a fost suficient pentru a fi chemat la echipa naţională. 

”Visul meu este să mă întorc în Premier League. Niciodată nu voi renunța să lupt pentru asta. Dacă nu plecam împrumut la Wigan, cu siguranță mi-aș fi făcut debutul în Premier League. Dar am ales să merg să prind minute în Championship, nu doar să bifez debutul la Bournemouth. Îmi doresc să ajung într-unul dintre primele patru campionate ale lumii. O să văd ce mi se potrivește mai bine și voi vedea ce voi alege”, a declarat Alex Dobre, la Pro X.

Deian Sorescu, UMILIT. A fost dezbrăcat de fanii dinamovişti: Nu știu ce să mai spun. Îmi găsesc cu greu cuvintele

”M-au chemat să vorbim, mi-au tras de tricou și l-au dat jos. Le înțeleg frustrarea, vor ca Dinamo să fie sus, dar, nu știu ce să mai spun. Îmi găsesc cu greu cuvintele”, este tot ce a putut spune Sorescu despre momentul în care a fost umilit de fani.

Suporterii dinamovişti le-au cerut explicaţii jucătorilor după înfrângerea lui DInamo cu Concordia Chiajna din campionatul trecut. Deian Sorescu a mers la marginea terenului, iar suporterii l-au dezbrăcat de tricou şi i l-au aruncat pe gazon, spunându-i că nu îl merită. Sorescu nu a reacționat în niciun fel, după care s-a dus să-și ia tricoul aruncat pe gazon. Fotbalistul a îmbrăcat tricoul după care s-a îndepărat de ”zona minată”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel