Decizie TAS. Cine este campioana Ligii I

Viitorul şi FCSB au terminat la egalitate de puncte play-off-ul din Liga 1. FRF susține că în această situaţie câştig de cauză are Viitorul, însă FCSB a sesizat TAS.

UPDATE 2: TAS a decis: Viitorul rămâne campioana României! 

UPDATE: S-au încheiat audierile de la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv în cazul Viitorul - FCSB. Părțile implicate au fost anunțate de reprezentanții TAS că verdictul va fi comunicat de instanța elvețiană în cursul zilei de joi, 13 iulie.

La Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne au început audierile. Ședința a debutat în jurul orei 9:30, iar în sala de judecată se află și reprezentanții celor două cluburi care se luptă în instanță pentru titlul de campioană a României: Cristian Bivolaru pentru Viitorul, iar Valeriu Argăseală pentru FCSB.

Judecata va începe chiar miercuri, dar nu se știe exact când se va da și rezultatul. Poate fi dat în aceeași zi, a doua zi sau la o altă dată ce va fi anunțată ulterior. 

Gigi Becali este convins că reprezentanții TAS vor da răspunsul final până joi, tocmai pentru ca tragerea la sorți a preliminariilor Champions League să nu fie dată peste cap. 

Miza e URIAȘĂ

Din postura de vicecampioană FCSB urmează să intre pe culoarul non-campioanelor. Clubul nu va fi cap de serie la tragerea la sorți de vineri şi sunt şanse mici să ajungă în play-off-ul competiţiei.

În schimb, dacă va avea statutul de campioană, şansele să ajungă la masa bogaţilor crescând exponenţial.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel