EXCLUSIV  De ce TREBUIE să ieși URGENT din casă în pandemie

Sunt câteva motive care ar trebui să te scoată urgent din casă chiar dacă este pandemie.

Pentru persoanele care nu știu ce motive să mai găsească pentru a evada din izolare fără a avea un scop real, aș avea câteva recomandări. Vă vor ajuta să stați mai mult pe afară, dar într-un mod, cu adevărat, util.

1. Să mergeți să donați sânge. Bolile își fac de cap în continuare, nu s-au oprit în loc "de dragul" coronavirusului. Oamenii au nevoie de sânge, iar la centrul de transfuzie sanguină este liniște de mormânt. Mergi acolo, mai scapi de cei patru pereți în care stai, și dăruiești viață. Criza lipsei de sânge este cel puțin la fel de importantă precum criza generată de coronavirus. În plus, nu știi când vei avea tu nevoie de sânge și nimeni nu îți va auzi strigătul pentru că oamenirea va fi ocupată să învețe cum să se spele pe mâini. Totuși... este bine să nu ne spălăm pe mâini și de probleme.

2. Poți adopta un vârstnic. Vorbește cu administratorul blocului tău și află ce bunic este singur și neajutorat. Îi poți face cumpărăturile. Iată un motiv bun pentru a ieși la supermarket! E cam egoist să ne umplem coșurile fără să ne gândim că unii ar avea nevoie doar de o pâine să trăiască într-o lume în care fiecare se ocupă doar de burduhanul său. Măcar în pandemie să ne ajutăm unii pe alții...

Dacă aveți alte idei pentru a fi utili în această criză, vă rugăm să ne scrieți în comentarii.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Greșeală FATALĂ la supermarket în pandemie. ORICINE o pățește!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel