De ce s-a retras Florin Răducioiu din naţionala României. Motivul, dezvăluit după 24 de ani

Florin Răducioiu, team manager la Dinamo. Va fi prezentat oficial miercuri alături de antrenorul Flavius Stoican
Florin Răducioiu, team manager la Dinamo. Va fi prezentat oficial miercuri alături de antrenorul Flavius Stoican

Florin Răducioiu, fostul atacant al echipei naţionale, a dezvăluit de ce s-a retras din echipa naţională la doar 26 de ani. 

"M-am retras de la echipa naţională din cauza unor neînţelegeri avut cu staff-ul, cu domnul Iordănescu. După Euro din 1996, care a fost un dezastru pentru noi, într-un context ciudat pentru noi, am avut trei înfrângeri, am înţeles atunci că era momentul de a mă retrage. Nu mă mai regăseam în acestă echipă naţională.

Începusem să am probleme cu antrenorii, începusem să am probleme cu ... Eu tocmai îmi încheiasem colaborarea cu Ioan Becali şi am înţeles că ceva nu mai era în regulă. Am luat această decizie, iar acum, dacă au mai trecut câţiva ani, mi-am dat seama că trebuia să lupt puţin mai mult, nu trebuia să îmi cedez atât de repede locul meu la echipa naţională.

Era o schimbare de generaţie la echipa naţională, am simţit că îmi pierdeam locul de titular şi nu-mi doream ca suporterii români să vadă declinul meu, chiar dacă asta s-a întâmplat la 26 de ani. S-a creat o situaţie negativă şi am vrut să mă retrag.

Nu trebuie să ne ascundem, conta şi influenţa impresarilor la echipa naţională, dar trebuie să recunosc că îi datorez foarte multe lui Ioan Becali, am rămas într-o relaţie foarte bună cu el, dar acum mă întreb şi eu de ce m-am retras la 26 de ani de la naţională. E o sinucidere din punct de vedere fotbalistic, dar n-am mai acceptat şi m-am retras.

După Europeanul din 1996, din câte îmi aduc aminte, mi-a spus ceva de genul `Radu, nu-ţi mai garantez locul de titular`. Şi i-am zis: 'Nea Puiu, eu nu mai vin. Am vorbit şi cu Mircea Sandu', iar el mi-a spus că îmi respectă decizia. A fost alegerea mea, nu mai acceptam să fiu rezervă.", a declarat Florin Răducioiu, conform TelekomSport

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel