De ce nu vrea Mircea Badea la spital: Nu cred că voi avea o problemă gravă. Cel mai rău lucru în pandemia COVID - 19

Până miercuri, 25 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 906 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 906 persoane confirmate pozitiv, 86 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 23 la București, 6 la Craiova, 2 la Constanța, unul la Cluj și unul la Iași).

Cifrele cresc zilnic. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 144 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Mircea Badea a spus ce dorință are în caz că va avea COVID - 19. Nu vrea să meargă la spital. De ce? A explicat, în direct, la Antena 3.

”Am tușit, mi-a curs și nasul, cred că sunt pa. Se poate întâmpla oricui. După cum bine vedeți, iau în calcul foarte serios să iau COVID 19. Sper doar, din suflet, dacă iau carcalac, și foarte posibil să iau, să nu ajung la spital.

Nu cred că voi avea o problemă gravă. Deja nu-mi mai pun problema că nu o să mă infectez. Hai să punem problema că da. Mi se pare mai realist. Nu aș vrea să ajung la spital. Aș vrea să am niște simptome astfel încât să știu că am COVID - 19 și să nu mă plimb dându-l mai departe. Asta este dorința mea de coronavirus. Sunt mari șanse să iau. Mai bine presupun că o să am decât că nu voi avea. Sper să am niște simptome ușoare, dar să nu ajung la spital. Peste tot pe planetă ajung la spital doar cazurile grave, dacă nu mai poți să te ridici din pat. Există riscul să infectezi personalul medicul, acesta fiind cel mai rău lucru care se poate întâmpla. Nu poți periclita medicii din cauza unui infectat care nu are simptome”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel