Din lene sau pentru că nu ne găsim timp, alegem să mâncăm pe fugă, tot felul de alimente nesănătoase, atrage atenția dr. Mihaela Bilic, medic specialist în Nutriție.
„Nu mâncăm suficient de multe legume pentru că ne este greu / lene să le cumpărăm / spălăm / curățăm / gătim. Nu mâncăm suficient de des pește pentru că ne este greu/lene să alegem oasele iar gustul/mirosul nu ne satisface la fel ca șnițelul cu cartofi prăjiți. Nici ciorbe nu consumăm prea des, tot din cauza comodității: prea mult timp de preparat, prea dificil de transportat și nu se pot mânca în pat unde mai pui că și rimează!!", arată medicul.
Cercul vicios în care ne învârtim are, însă, efecte nefaste asupra organismului, dar cineva profită din plin de pe urma slăbiciunilor noastre.
Află de AICI cum și de ce!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News