EXCLUSIV  Dărâmare Guvern Dăncilă. Cioloș, gest DISPERAT. Val Vâlcu: De cine se teme

Dacian Cioloș
Dacian Cioloș

Tehnocratul Dacian Cioloș, abia relansat în politică, și-a demascat intențiile prin câteva declarații pe care le-a făcut vineri.

”Dacă Guvernul Dăncilă nu pică la sfârşitul lunii noiembrie, ar putea fi prea târziu", a declarat Dacian Cioloş la Digi.

”Cred că dacă lucrul acesta (n.r. - dărâmarea Guvernului) nu este realizat până la sfârșitul lunii noiembrie, cel târziu, riscă să devină prea târziu, din acest punct de vedere. Din mai multe puncte de vedere pentru că nu e vorba doar de președinția UE”, a mai spus premierul tehnocat.

Jurnalistul Val Vâlcu a comentat acest subiect.

Prin aceste declarații, Dacian Cioloș trădează o anumită disperare pentru că, în 2019, Klaus Iohannis va fi cel care se va afla în prim plan datorită calendarului european - primiri de șefi de state, primiri de premieri, Summitul de la Sibiu, evenimente din marja președinției Uniunii Europene. În prim plan vor fi Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis. Dacian Cioloș nu va mai putea să-și ia geaca de campanie și să iasă în Piața Victoriei. Nu mai poate fi nici atât de vocal strigând penalii, penalii!. Nu are niciun rol-cheie politic in evenimentele europene.

Dacian Cioloș va fi într-un plan secundar în primele șase luni ale anului, perioadă în care Klaus Iohannis va capta toată atenția. Din acest motiv, tehnocratul a venit cu niște idei care arată disperare: Să cadă Guvernul! Acum ori niciodată! Dacă nu reușește până la finalul lunii noiembrie, rămâne în umbră cu șanse mici la prezidențiale sau la europarlamentare cu partidul său încă neexistent. 

În plus... este un pic ciudat ca fix la trei ani de la Colectiv, la trei ani după ce ai ajuns premier pe un fond de instabilitate politică și socială, să invoci ideea unei noi schimbări de guvern...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel