Daniel Zamfir, dezamăgit de Tăriceanu: Este ca un coșmar. M-am înșelat! Mă trezesc acum în brațele lui Ponta...

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Senatorul Daniel Zamfir a comentat situația politică în care se află Călin Popescu Tăriceanu, în acest moment.

"Am spus de foarte multe ori. Când mă gândesc la ce a ajuns partidul ăsta, într-o lună de zile, este ca un coşmar. Acum o lună, noi eram într-o efervescență extraordinară, înainte de campania electorală. Împărţeam, prin judeţele noastre, tricouri şi şepcuţe cu "Tăriceanu preşedinte". Într-o săptămână, a avut loc această transformare de neînţeles pentru majoritatea membrilor PSD şi de toată opinia publică. După alegerile prezidenţiale vom asista la predarea partidului lui Victor Ponta. Acesta este un lucru evident", a declarat Daniel Zamfir în emisiunea "Punctul de Întâlnire" de la Antena 3.

"Nu am nici cea mai mică explicaţie"

"Eu a venit în partidul ăsta având cea mai mare încredere în Călin Popescu Tăriceanu, în discursul lui, în felul în care a acţionat în ultimii trei ani de zile. A fost cel mai consecvent, cu discursul cel mai coerent, cel mai hotărât împortiva abuzurilor, protocoalelor secrete. De la acest discurs să ajungi să faci o alianţă politică şi să fuzionezi cu cei care au fost şi sunt instrumentele statului de drept - Ponta, Tudose Daniel Constantin... Nu am nici cea mai mică explicaţie. Domnul Tăriceanu a încercat public de multe ori să explice ce l-a determinat să ajungă la această decizie", a mai declarat senatorul.

"M-am înşelat!"

"Se conturase un culoar foarte bun pentru domnul Tăriceanu. Eu însumi am fost cel care am venit lângă el pentru că l-am văzut foarte hotărât pe acest drum împotriva abuzurilor. M-am înşelat! Când pui suflet şi încredere, îţi pui la bătaie toată priceperea ca să faci nişte lucruri, și să mă trezesc acum în braţele lui Ponta, ca fiind singura salvare... ", a spus Daniel Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel