Dana Grecu, întrebare despre Chichirău și Dragnea. Ciuvică, fără răspuns

Scutaru Cristina / 31 dec 2017 / 17:57

Dana Grecu, la emisiunea pe care o realizează duminică, la Antena 3, i-a adresat o întrebare-încuietoare lui Mugur Ciuvică.

"Care este diferența între Cosette Chichirău și Liviu Dragnea?", l-a întrebat jurnalista. Mugur Ciuvică a zis: "Nu pot să răspund. Este o întrebare foarte grea. Vă gândesc și vă răspund la anul. Este un non-personaj. Înainte de șampanie, de Revelion, stăm să vorbim despre nimeni? Să vorbim despre unii care contează. Doamna aceasta chiar nu contează".

[citeste si]

"O văd dezechilibrată în toate sensurile. Echilibrul se poate reface la tratament. Tot partidul USR are un comportament absolut deplasat. Cu cel puțin un an înainte de a intra în Parlament, Cosette Chichirău nu a lucrat nicăieri. Nici ajutor de șomaj nu lua. A ajutat-o Nicușor Dan să intre în Parlament pentru a avea și ea o ocupație", a mai zis Mugur Ciuvică la Antena 3.

În 2017, pe final de an, Cosette Chichirău, deputată USR, a transmis LIVE, pe Facebook, imagini din Parlament. La un moment dat, politiciana a avut un schimb dur de replici cu senatorul PSD Șerban Nicolae. Disputa s-a desfăşurat în timp ce Cosette Chichirău transmitea LIVE din plen cu telefonul mobil. Ulterior, Cosette Chichirău a declarat că a fost înjurată de Şerban Nicolae şi a anunţat că îl acţionează în judecată, în timp ce social-democratul a cerut scuze alegătorilor săi pentru reacţia pe care a avut-o.

Nu este primul scandal de acest fel. Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a dat-o în judecată pe Cosette Chichirău după ce aceasta l-a făcut "porc" în Parlament.