Ciuvică - Chichirău (USR), scandal MONSTRU la Antena 3. "Am plecat din platoul emisiunii!"

Scandal monstru la Antena 3 în timpul unei Ediții Speciale cu Răzvan Dumitrescu, între deputatul USR, Cosette Chichirău, și Mugur Ciuvică.

Scandalul a pornit de la înregistrarea în care Sebastian Ghiță acuză că Dan Voiculescu a fost condamnat la comandă. Cosette Chichirău consideră afirmația o ”speculație” vorbind despre ”șpaga de la spitalul Malaxa” și ”furtul din banii publici” care sunt situații reale din cauza cărora România nu are autostrăzi. Ulterior, discuția a degenerat.

Vă prezentăm dialogul dintre Cosette Chichirău și Mugur Ciuvică:

Mugur Ciuvică: Să compari faptul că un șpăgar de la un spital a băgat mâna în casierie și a luat zeci de mii de lei cu faptul că președintele țării, împreună cu șeful operativ al SRI și cu șefa DNA își execută adversarii politici... mi se pare un pic tot de spital. Tot de la povești a început și Watergate, doamna de la USR înțeleg că a fost în America și a aflat de Watergate.

Cosette Chichirău: Sunt doamna Chichirău, pentru dumneavoastră...

Mugur Ciuvică: Acolo au existat insituții care și-au anchetat proprii angajați, FBI, CIA și inclusiv președintele țării. În România nu există astfel de oameni.

Cosette Chichirău: Astea sunt speculații, dar furtul din banii publici este real. Nu avem autostrăzi, străzi și spitale din cauza jafului din banii publici!

Mugur Ciuvică: Autostrăzi nu avem pentru că dumneavoastră nu plătiți impozite și vă declarați veniturile 0. Încercați să plătiți impozit la stat și apoi întrebați ce s-a întâmplat cu ei. Dacă vă declarați casnică atunci nu sunt bani nici de autostrăzi.

Cosette Chichirău: Din cauza mea nu sunt autostrăzi?

Mugur Ciuvică: Da, pentru că nu vă plătiți impozit!

Cosette Chichirău: Românii din străinătate au trimis în România 60 de miliarde de euro. Nu eram casnică. Astea sunt atacuri murdare și nu vă permit, domnul Ciuvică!

Mugur Ciuvică: În declarația dumneavoastră de avere, în 2015, nu ați câștigat niciun ban. Dacă nu ați câștigat niciun ban, înseamnă că erați fără ocupație.

Cosette Chichirău: Ați ajuns prea departe și nu vă permit, domnule Ciuvică! Eu nu sunt fără ocupație!

Mugur Ciuvică: Acum sunteți cu ocupație că ați intrat în Parlament. Înainte, erați fără ocupație.

Cosette Chichirău: Aberează. Omul ăsta aberează. Domnule Ciuvică, sunteți aberant. Eu am un portofoliu de investiții. Oamenii muncesc ca să aibă din ce trăi. Asta înseamnă să muncești și să fi angajat. Dacă ai din ce trăi, nu ai nevoie să muncești. Asta este evident. Eu am din ce trăi. 

Mugur Ciuvică: Nu munciți am zis, nu aveți activitate.

Cosette Chichirău: Domnule Ciuvică vă rog să tăceți din gură și să mă lăsați să vorbesc. Este inacceptabil ce faceți dumneavoastră! Cum adică nu am activitate? 

Mugur Ciuvică: Nu aveți activitate productivă, doamnă. Nu plătiți impozite la stat. Deci nu aveți cum să cereți autostrăzi dacă nu plătiți impozit la stat.

Cosette Chichirău: Este un atac mizerabil ce faceți aici și eu voi ieși din platou dacă el continuă. Este mizerabil la adresa mea. Ca să spuneți că România nu are autostrăzi de 27 de ani, din cauza mea, este oribil ce faceți. Ăsta este motivul pentru care România nu progresează. Românii din străinătate au susținut țara asta mai mult decât orice investitor străin. Noi suntem cei care au muncit în străinătate. Acolo am fost singuri pentru că voi jefuiți țara asta! Noi am fost singuri acolo și am fost săraci în străinătate pentru că voi sunteți corupți și furați! Nu vă permit asta! Sunteți de o mizerie extraordinară!

În dialog a intervenit și moderatorul Răzvan Dumitrescu care a spus că ”atunci când generalizăm nu e corect. De nicio parte. Eu nu mă simt deloc corupt și mă simt înjosit. Nu pot să accept ideea, voi sunteți corupți, noi cei veniți de dincolo nu suntem corupți”.

În cele din urmă Cosette Chichirău a părăsit platoul Antenei 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel