Dana Chera: România, în stare de urgență. Unii n-au visat în viața lor așa putere. Ce vor face cu ea?

Dana Chera
Dana Chera

Dana Chera a transmis un mesaj, în contextul în care, în România, a fost decretată stare de urgență.

„Ce ironie a sortii! O minune de țară, una în care ți-ai fi mutat casa cu totul, stă la zidul lumii lovite de pandemie. O țară închisă, cu oameni închiși, care incearcă să alunge cântând la ferestre tristețea și frica. Oameni cu măști pe față, care-și arată mâinile să ne îndemne să le ținem curate.

Acum 30 de ani, Italia, sub reflector mondial, aprindea una dintre cele mai deștepte și curajoase acțiuni de stârpire a corupției. „MANI PULITE!". MÂINILE CURATE!", scrie Dana Chera pe blogul ei, adăugând că ancheta s-a întins pe câțiva ani. „De frica pușcăriei, unii s-au sinucis. Procesele lungi au dus la prescrierea unor fapte. (...) DAR „mani pulite" a arătat italienilor și lumii că se poate! Dacă se vrea! Cât se vrea! CU MÂINILE CURATE ....”, a precizat Dana Chera pe danachera.ro.

„România este în stare de urgență. Câțiva demnitari au atribuții sporite. Unii n-au visat în viața lor așa putere. Ce vor face cu ea? Acum se semnează contracte pe bandă rulantă. Legea spune că se poate fără proceduri clasice. Noi așteptăm, în casă, așa cum cere momentul, să moară Covid 19. Cu MÂINILE CURATE! Ei?”, a adăugat Dana Chera. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel