Protest 10 august. Carmen Dan, după declarația lui Bădulescu: Asta spune multe

Protest 10 august
Protest 10 august

Ministrul Carmen Dan a vorbit despre protestele din 10 august și despre declarația lui Aurelian Bădulescu care a precizat în primă instanță că a mințit procuroii, ca mai apoi să spună că au fost vorbe aruncate la nervi.

Carmen Dan a precizat că Aurelian Bădulescu ar fi trebuit să spună adevărul în fața procurorilor, insistând că adevărul este cel mai importan. Ministrul a mai adăugat că declarația viceprimarului Capitalei spune multe despre caracterul acestuia.

„Când spui că ai mințit în fața procurorilor arată foarte mult despre felul în care te poziționezi în fața organelor de cercetare și arată foarte multe despre caracterul persoanei. Foarte rău că s-a dus și a mințit dacă a făcut o. Foarte rău că nu a spus adevărul, că nu și-a adus aportul. Nu a speriat pe nimeni, nu s-a temut nimeni de poziția lui publică. Eu usnt un om care crede cu tărie în adevăr. Sunt foarte liniștită din acest punct de vedere.

Nu pot să apreciez o astfel de atitudine. Nu am cum să o fac. Ceea ce declari în fața procurorilor nu poate fi altceva decât adevărul. Nu poți să te strecori printre declarații, nu poți să minți, nu ai de ce să minți. Este o analiză pe care trebuie să o faca procurorii. Ei au la dispoziție absolut toate mijloacele pentru a afla adevărul. Nu mai văd un impediment în finalizarea acestei anchete. Eu sunt la dispoziția organelor de anchetă. Dacă mă vor cita nu voi face altceva decât să spun adevărul”, a declarat Carmen Dan la România TV. Aceasta a mai adăugat că dacă au fost jandarmi care au făcut abuzuri în timpul protestelor din 10 august, atunci aceștia vor trebui să plătească la fel precum cei care au agresat jandarmii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel