Dan Voiculescu: Lăzăroiu ar trebui dat în judecată

Președintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a scris pe blog că Sebastian Lăzăroiu ar trebui dat în judecată  pentru acuzele aduse despre protestele de la nunta Elenei Băsescu.

 ”Aud că Sebastian Lăzăroiu susține că eu am organizat proteste la un eveniment monden. Când cineva minte într-un asemenea mod este dat în judecată”, scrie Voiculescu pe blog.

 ”Însă, în justiție răspund doar cei care au discernământ” și explică faptul că ”această calitate elementară îi lipsește cu desăvârșire domnului Sebastian Lăzăroiu, care, deși a ajuns la vârsta maturității, s-a rătacit într-un univers paralel în care o caută mereu pe Albă ca Zapada, dar își găsește, invariabil, doar propriii pitici”.

 ”În consecință, nu pot să spun decât că domnul Lăzăroiu mănâncă…spanac. S-a jucat prea mult cu Popeye marinarul", conchide fostul senator, Dan Voiculescu.

Sebastian Lăzăroiu, a scris, sâmbătă, pe Facebook, că protestatarii de la nunta mezinei președintelui Traian Băsescu ar fi fost trimiși de către Dan Voiculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel