Dan Vîlceanu - Elena Cristian, SCANDAL în direct: "Mergeţi la nunţi şi închideţi şi şcolile!" / "Vă auziţi câte prostii spuneţi pe secundă? De ce veniţi nepregătit?"

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Elena Cristian, redactor şef DC Business, i-a cerut în direct la televizor lui Dan Vîlceanu, reprezentant al guvernului, să vină cu date concrete și cauze care ar fi dus la creșterea explozivă a numărului de infectări cu Covid-19. 

Deși jurnalista a încercat să afle care este motivul pentru care a crescut numărul infectărilor, Dan Vîlceanu, reprezentantul guvernului, nu a putut să ofere o explicație. 

VEZI ȘI: Închiderea industriei HORECA. Elena Cristian: Guvernul nu își va permite. Trebuie analizat atent

Iată declarațiile: 

”Suntem într-o realitate pentru care trebuie luate măsuri. Mie puțin îmi pasă că domnul Vîlceanu vine și ne contrazice pentru a muta atenția. Eu vreau ca domnul Vîlceanu să vină, nu astăzi pentru că astăzi este total nepregătit, să vină peste câteva zile să ne spună care sunt cauzele pentru care s-a ajuns în această situație. Care sunt cauzele pentru care de la o zi la alta se doboară record după record. Putem să ne contrazice, să spunem că jurnaliștii sunt proști, că se manipulează, dar veniți domnule Vîlceanu cu date și cauze concrete. Spuneți ceva industriei, economiei, celor pe care i-ați ținut închiși luni de zile, celor care sunt în faliment, spuneți-le de ce. De ce am ajuns în această situație? Puteți să spuneți orice altceva că omul de acasă înțelege că încercați să mutați atenția publică, dar în realitatea momentului spuneți ceea ce vă convine dvs. Realitatea este că astăzi 1 din 4 testați este pozitiv. Dacă nu puteți să veniți cu o explicație atunci omul de acasă va înțelege că sunteți doar un politician care a venit total nepregătit în emisiune și care încercați să mutați atenția publică. Veniți cu date concrete. Mai devreme ați spus 125 de copii. Sunt 770 de copii infectați pe datele primite oficial de la Ministerul Sănătății, doar în ultima săptămână. Ați venit nepregătit și ați încercat să manipulați”, a declarat Elena Cristian. 

Dan Vîlceanu: Doamnă am să vă spun așa și o să vă spun direct. Mergeți la nunți și mergeți și închideți școlile dacă asta vreți. 

Elena Cristian: Dar nu am spus asta. Eu v-am cerut cauzele acestei creșteri. 

Dan Vîlceanu: Dacă asta vreți, să închidem școlile ca să vă puteți duce la nunți, duceți-vă doamnă că nu vă ține nimeni. Dar nu îmi cereți mie să fac afirmații mincinoase. 

Elena Cristian: Dumneavoastră vă auziți câte prostii spuneți pe secundă?

Dan Vîlceanu: Nu am afirmat că sunt 125. Dvs. faceți școală de manipulare cu noi cu toți.

Elena Cristian: Sunteți reprezentantul puterii. De ce nu v-ați informat domnule Vîlceanu? De ce veniți nepregătit într-o emisiune TV?

Dan Vîlceanu: Doamnă, eu nu sunt epidemiolog, doamnă și nici nu îmi arog această meserie. 

Elena Cristian: Slavă domnului, mulțumim că nu sunteți, că ar fi rău. (...) Doamna Elena Cristian nu vrea să meargă la nuntă ci vrea să știe care este cauza acestei creșteri.

(...)

Elena Cristian: Vă gândiți că părinții sunt îngrijorați și că nu vor să vadă un politician habarnist care vine la televizor și spune numai tâmpenii?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel