Închiderea industriei HORECA. Elena Cristian: Guvernul nu își va permite. Trebuie analizat atent

Închiderea industriei HoReCa ar trebui să fie analizată foarte atent de către autorități. Elena Cristian, redactor şef DC BUSINESS, este de părere că redeschiderea școlilor ar putea fi motivul pentru care numărul infectărilor cu coronavirus a explodat în ultimele zile. 

”Industria HoReCa în general și industria organizărilor de evenimente a fost poate cea mai lovită în această perioadă de ceea ce s-a întâmplat. Suntem de acord cu toții ca înainte de a se lua noi măsuri trebuie o analiză foarte atentă. Să ne gândim când s-au deschis restaurantele. Cât timp a trecut de atunci și de câte zile avem record după record. Astăzi, de exemplu, unul din patru testați a fost pozitiv. Vorbim de testații din ultimele 24 de ore.

Ce ne spune asta? Ne spune că suntem la trei săptămâni de la deschiderea școlilor și că se impune o analiză atentă înainte de a lovi din nou într-o industrie care și așa este foarte lovită și din care se spune că 9 din 10 business-uri sunt aproape de faliment. Eu cred că Guvernul va analiza foarte atent. Personal eu nu cred că își va permite”, a declarat Elena Cristian. 

VEZI ȘI: Dan Vîlceanu - Elena Cristian, SCANDAL în direct: "Mergeţi la nunţi şi închideţi şi şcolile!" / "Vă auziţi câte prostii spuneţi pe secundă? De ce veniţi nepregătit?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel