Dan Barna (USR): Televiziunile nu preiau lucrurile acestea despre noi

Purtătorul de cuvânt al Uniunii Salvaţi România, Dan Barna, a spus că s-a săturat să audă că USR nu face nimic în Parlament.

"Am început să întâlnesc de câteva zile opinia radical exigentă că USR nu face nimic! Punct. O întalnesc e drept și pe aceea mai înțelept sfătoasă că trebuie să facem un management al așteptărilor, că trebuie să comunicăm mai bine chiar dacă suntem în plină campanie de linșaj mediatic. Punct

Încerc mai jos o fotografie cu drona a frontului atmosferic ca răspuns la întrebarea 'ce face USR?':

Deși pentru mulți dintre noi pare că a trecut un an de USR în Parlament în realitate sesiunea Parlamentul României a început, în conditiile unei crize sociale majore, de doar două săptămâni. Doar două săptămani. În acest timp:

- USR a depus 125 de amendamente la buget dintre care au fost aprobate două,

-USR a organizat primele proteste interne integrate din istoria Parlamentului și s-a solidarizat activ cu un protest legitim al cetățenilor prin manifestări explicite și în Plen și în Comisii,

-USR s-a poziționat explicit și singular pentru respingerea în Parlament a OUG 13 și a cerut în Comisia Juridică introducerea acestui subiect pe ordinea de zi, solicitare refuzată de PSD,

[citeste si]

-USR a depus la Comisia Juridică și a obținut aprobarea a două amendamente care au eliminat două dintre riscurile de neconstituționalitate ale OUG 14 și a semnalat riscurile rămase pe aspecte de tehnică legislativă,

-USR a trecut prin toate proiectele de legi din legislatura trecută având raport de respingere la ultimul plen și a votat pro sau contra în cunoștință de cauză la fiecare dintre ele și nu în bloc orb cum s-a procedat pe la vecini.

-USR a solicitat și a susținut în Biroul Permanent, utilizarea sistemului de vot electronic care de două zile s-a reîntors după niște ani în Parlamentul Romaniei.

-USR, prin deputații săi s-a întâlnit cu ONG-uri și cetățeni și a demarat realizarea unor inițiative legislative ce vor fi propuse în săptămânile următoare.

-USR a realizat și câteva stângăcii de imagine inerente adaptării unui grup nou la mediu nu tocmai prietenos

E mult? E puțin?

La o dezbatere TV de zilele trecute, unul dintre formatorii de opinie populari, a scăpat, probabil într-un puseu de sinceritate precizarea: "USR în Parlament se manifestă peste așteptări"

Toate aceste isprăvi au fost comunicate și prin fb și prin comunicate și conferințe de presă.

Da, televiziunile de casă nu ne preiau activitatea pentru că sunt preocupate cu linșajul nostru mediatic ca singura opozitie activă care aude ticăitul de la ceasul bombei OUG 13. Da, mediul nostru principal este on line. Da, avem nevoie de ajutorul dumneavoastră la distribuirea mesajelor", a transmis Dan Barna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel