Dâmbovița: A fost inaugurat drumul Dichiu – Bolboci – Peștera

Adrian Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a inaugurat  sectorul Dichiu – Bolboci – Peștera, partea a proiectului de modernizare a DJ 714.

Tronsonul de drum are o lungime de circa 8 kilometri, investiția ridicându-se la valoarea de 10.770.542 lei. Drumul a fost reabilitat de la zero, cu 2 straturi de asfalt, lucrările de artă cuprinzând șanțuri și rigole betonate, 26 podețe tubulare noi, 12 podețe existente desfundate, parapeți metalici și indicatoare rutiere.

SC TEL DRUM SA a fost societatea  constructoare, care  a lucrat în avans, cu mult peste lucrările decontate. Din totalul investiției, s-au decontat doar 5.453.679 lei, restul banilor urmând a fi plătiți de îndată ce Guvernul va relua alocările pe OUG 28.

[citeste si]

De asemenea, în baza unui contract de sponsorizare, constructorul a realizat și racordarea drumului județean DJ 714 la aleile din cadrul incintei Salvamont Peștera. Pentru deblocarea circulației,  Adrian Țuțuianu a declarat că  a discutat cu constructorul și a primit un accept pentru realizarea unei parcări la Mănăstirea Peștera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel