Cu cine nu va face PSD-ul alianță

PSD nu va face alianță nici cu PNL sau UDMR, susține preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. Potrivit acestuia, este exclus ca PSD să susțină un cuvern condus de Dacian Cioloș.

PSD va fi la guvernare şi a constitui o majoritate parlamentară cu ALDE şi împreună vom da ţării un guvern care să administreze bine ţara. PSD nu va susţine un guvern condus de Dacian Cioloş, asta trebuie spus tuturor. PSD nu va face niciun fel de alianţă cu PNL şi UDMR. PSD are oameni pregătiţi care să îşi asume această guvernare, a spus Ţuţuianu, scrie Agerpres.

Afirmaţiile au fost făcute la lansarea de la Târgovişte a candidaţilor PSD Dâmboviţa la alegerile parlamentare.

Adrian Ţuţuianu, preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, este pe primul loc pe lista de candidaţi a PSD Dâmboviţa la Senat.

La Camera Deputaţilor candidează, în ordinea de pe liste, Rovana Plumb, Leonardo Badea, Carmen Holban, Ştefan Corneliu, Oana Vlăducă, Claudia Gilia, Gabriel Sandu, Marian Ţachianu, Alin Manole. La Senat: Adrian Ţuţuianu, Titus Corlăţean, Alexandru Oprea, Luisa Greaca.

Întreaga conducere a Consiliului Judeţean Dâmboviţa candidează la parlamentare, preşedintele Adrian Ţuţuianu la Senat, iar cei doi vicepreşedinţi, unul la Senat, respectiv Alexandru Oprea, iar celălalt, Corneliu Ştefan, la Camera Deputaţilor. Liderii PSD Dâmboviţa au anunţat că, după alegeri, Alexandru Oprea, care nu este pe loc considerat eligibil, va fi cel care va fi susţinut pentru preluarea conducerii CJ Dâmboviţa.

La nivelul judeţului Dâmboviţa sunt trei posturi de senator şi şapte de deputat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel