EXCLUSIV  Dăianu (Consiliul Fiscal): Nu întâmplător Cîțu vorbește despre cheltuieli. Război de gherilă

„Upgrade Romania: INVESTIȚIILE, „COLACUL DE SALVARE” AL ECONOMIEI?”, eveniment organizat de trustul DC Media Group
„Upgrade Romania: INVESTIȚIILE, „COLACUL DE SALVARE” AL ECONOMIEI?”, eveniment organizat de trustul DC Media Group

Academicianul Daniel Dăianu, Președintele Consiliul Fiscal, a vorbit despre mobilizarea resurselor în contextul pandemiei.

„Procesul de corecție macroeconomică a fost amânat anul trecut, din cauza pandemiei, el a început în acest an. Nu întâmplător premierul Florin Cîțu vorbește despre nevoia de a controla cheltuielile. Cheltuieli pentru lupta împotriva pandemiei va trebui să facem. Suntem încă în război, omenirea este sub asediu, România este sub asediu, deci va trebui să ne luptăm cu pandemia și să nu fim cu punga mică în acest război. Acest dușman nu menajează pe nimeni”, a spus Daniel Dăianu. 

„Calea este foarte clară. Negaționiștii - îi întâlnim și în ceea ce privește pandemia și în ceea ce privește impactul schimbărilor climatice - sunt clar respinși de experiența din Regatul Unit și Israel. Acolo unde s-a reușit să se treacă de un anumit prag cu vaccinarea populației, izbândă este foarte aproape! Dar trebuie să fie la nivel global, pentru că virusul nu cunoaște frontiere. În plus, avem aceste tulpini noi care fac ca acest război să fie unul de gherilă! S-ar putea să fim nevoiți în iarnă să ne vaccinăm din nou. Va trebui să mobilizăm resurse”, a mai spus Daniel Dăianu. 

Declarațiile au fost făcute în cadrul dezbaterii online „Upgrade Romania: INVESTIȚIILE, „COLACUL DE SALVARE” AL ECONOMIEI?”, eveniment organizat de trustul DC Media Group, din care fac parte DCNewsTV, DCNews, DCMedical, DCBusiness, StiriDiaspora.ro, Spectacola.ro şi DefenseRomania.ro.

Upgrade Romania – INVESTIȚIILE, “COLACUL DE SALVARE” AL ECONOMIEI?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel