EXCLUSIV  Dacă ești SĂGETĂTOR, trebuie să citești ASTA: ”FURTUNĂ! Stricați totul în jurul vostru”. Atenționare puternică a astrelor

Horoscop SĂGETĂTOR, dcnews/ foto pixabay
Horoscop SĂGETĂTOR, dcnews/ foto pixabay

Nativii zodiei Săgetător sunt puternic atenționați. 

Nativii zodiei Săgetător, cu Marte în casa a zecea, sunt nervoși, agresivi, impulsivi, anunță astrologul DCNews, Daniela Simulescu, în emisiunea despre horoscopul săptămânii 2 - 8 august 2021: ”Vă supărați repede, vă sare țandăra de pe o zi pe alta, vă agitați.” a mai spus astrologul. ”În jurul vostru s-ar putea să creați furtuni, pentru că înăuntrul vostru este o furtună și o să o creați și-n afară. Nu vă mai ajută nici Sfântul, nici Dumnezeu, nici Universul, nici cine vreți voi în momentul în care vreți să stricați totul în jurul vostru.” a spus Daniela Simulescu pentru nativii Săgetător și cu ascendent în Săgetător. 

Atenție la serviciu. Pot apărea decizii neplăcute pentru voi

Recomandarea astrologului DCNews pentru Săgetători este ”să vă găsiți un obicei în care să vă implicați nervii: spargeți farfurii, mergeți la sală, plimbați-vă, găsiți-vă activități, dar nu dați în cap la oameni, nu-i zguduiți, de ajuns că sunteți voi”. ”O să fiți foarte nervoși” spune Daniela Simulescu. 

Săgetătorii care au relații tensionate cu șefii sunt atenționați să meargă ”mai pe burtă” săptămâna aceasta. ”S-ar putea să apară decizii, ruperi, neplăceri, riscuri destul de mari și mai bine să le evităm” a mai spus Daniela Simulescu pentru nativii zodiei Săgetător. 

Rupeți lumea în două! Neplăceri și cu privire la vacanță

După atâtea vești proaste, aflați că aveți și un sprijin, în Venus, ”dar până găsiți sprijin rupeți lumea în două”. ”Luna Noua se petrece în casa a noua, în opoziție cu Saturn, așa că s-ar putea ca planuri de vacanță, de călătorie să nu mai fie așa cum v-ați fi așteptat, e o situație care nu vă convine. De asemenea, apare o discuție cu oamenii dragi, cu rudele cu care ați crescut, s-ar putea ca undeva să vă supărați, să vă enervați, să luați lucrurile personal” a mai spus astrologul DCNews, pentru nativii Săgetător. 

VIDEO: Horoscopul săptămânii 2 - 8 august 2021

Lună Nouă în Leu în 8 august. Ce aduce

"Când vorbim despre Luna Nouă în Leu vorbim despre conjuncția celor doi aștri importanți, dintre Soare și Lună, de fiecare dată într-o altă zodie, dar de această dată și Soarele, și Luna sunt în Leu la gradul 16. Prima dată când vorbim despre acest grad, sunt cei care au planete personale în Leu pe la gradul 16, vor simți mai mult această Lună Nouă și bineînțeles când vorbim de Lună Nouă vorbim și despre chestii interioare, nu neapărat despre evenimente. Cum am spus tot anul: grijă pentru toți cei care au marcaj fix, în afară de Leu, cei care mai au Taur, Vărsător și Scorpion în astrogramă. Cu Luna Nouă în Leu vorbim despre începuturi, despre intenții, despre senzații, despre dorință, plăcere, despre iubire de sine, redescoperire, tot ce înseamnă hai să mă scot de aici, hai să mă iubesc, să îmi pese mai mult de mine. (...) Când vorbim de Leu, vorbim de podium și despre a reuși să treci peste niște lucruri, indiferent de ceea ce spune lumea în jurul tău, vorbim despre curaj, victorie, de a trece mai departe. Energia Leului disprețuiește mila, privirile înjositoare, vrea tot ce este mai bun, deosebit, de calitate, luxos câteodată. V-aș spune să începeți să vă iubiți mai mult pe voi, dacă ar fi să o luăm așa clișeistic.", a explicat  Daniela Simulescu, într-o emisiune DCNews. 

Vezi mai mult aici: EXCLUSIV  Lună Nouă în Leu. Daniela Simulescu, avertisment: La limita între viață și moarte. Pierzi oameni, pierzi bani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel