EXCLUSIV  Dacă ai următoarea zodie, primești o veste foarte bună! S-ar putea ca șefii să vorbească de tine

Foto Pexels
Foto Pexels

Este o săptămână bună, din punct de vedere profesional, pentru o zodie, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

„Cum ați rezistat careului Mercur - Uranus de zilele acestea? Ați fost agitați? Se mai întâmplă, însă ce urmează? Avem, în primul rând, Luna Nouă de pe 2 martie. S-ar putea ca șefii, colegii să vorbească de voi. Faptele voastre au un ecou mai prelungit, așa că aveți grijă ce faceți. Din Casa 8, vor ieși Venus și Marte, iar pe voi lipsa de control din ultimul rând v-a dărâmat. Ați galopat, însă vă veți recăpăta controlul. Nu vă aruncați săptămâna aceasta în a lua decizii, însă fiți atenți la ce faceți și la ce ziceți.

(...) Gândiți-vă serios la ce vă lipsește din portofoliul vostru și învățați. Puneți-vă intenții, este o săptămână bună din punct de vedere profesional”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie.

Vezi și: Dușmanii de moarte ai creierului tău


 

Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile:

Horoscop 2 martie 2022, în ziua cu Lună Nouă

Berbec

Vei fi prea autoritar pentru cei din jur. Ești urmărit de senzația că nu ai timp suficient. Luna Nouă îți amintește să nu uiți de odihnă. 

Taur

Poți conta pe ajutorul celorlalți în aplicarea ideilor, mai ales pe plan profesional. Nu este cazul să refuzi ajutorul. 

Gemeni

Luna Nouă și conjuncția lui Mercur cu Saturn s-ar putea să îți ofere mai multă vizibilitate la serviciu. Tu știi ce faci cu ea. 

Rac

Luna Nouă se petrece în apropierea lui Jupiter. Este o zi bună pentru a fi generos și pentru a aduce speranță celor care au nevoie. 

Leu

Astrele îți recomandă să fii prudent în chestiunile financiare. Orice negociere purtată astăzi va fi una destul de dură. 

Fecioară

Revelațiile legate de relațiile tale vor fi copleșitoare. Mulți își vor da seama cât de toxice sunt unele persoane pe care le iubesc. 

Balanță

Colegii vor fi alături de ei dacă le soliciți sprijinul. O zi bună și pentru a căuta un nou loc de muncă. Nu neglija sănătatea!

Scorpion

Blochezi orice situație care te-ar putea scoate din zona de confort. Astăzi ai nevoie de liniște, echilibru și voie bună. 

Săgetător

Familia poate avea și vești bune, dar și unele mai neplăcute pentru tine. Astrele te invită să stai mai mult timp pe acasă. 

Capricorn

Partenerul îți împărtășește unele idei și vrea să îl ajuți la concretizarea lor. Vei fi destul de serios în ceea ce privește finanțarea. 

Pești

Aspectele zilei nu fac altceva decât să îți aducă o furtună de emoții. Și vei deveni foarte confuz. Este o zi bună pentru relaxare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel