Cei patru bebeluși născuți de femeia de 37 de ani, în Iași, au anticorpi COVID. Ce spune mama despre sarcină

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

O femeie de 37 de ani, care avea COVID-19, a născut la Spitalul Clinic de Obstetrică – Ginecologie „Elena Doamna” din Iași patru băieți care sunt perfect sănătoși. Cazul reprezintă o premieră pentru medicina din România.

Femeia, gravidă în 34 de săptămâni cu cvadrupleți, a născut ieri, prin cezariană, patru băieței cu greutăți între 1500 și 1800 de grame. Mama, care este din județul Suceava a avut o sarcină monitorizată atent de medici și este la prima naștere. Atât femeia, cât și bebelușii se simt bine.

"Nu a fost o sarcină cu o evoluție foarte grea. Nu am stat mult la pat. Mă așteptam să fie mai greu.  Băieții se numesc Alexandru, Robert, Lucian și Luca.", a precizat femeia la RealitateaPlus.

Mama are COVID-19 și spune că printre simptomele pe care le-a simțit este pierderea gustului și mirosului, dar și o ușoară stare febrilă. Bebelușii au anticorpi împotriva Covid-19. Spitalul Clinic de Obstetrică – Ginecologie „Elena Doamna” din Iași este spital suport covid și primește paciente infectate cu Sars-Cov-2.

VEZI ȘI: O mamă bolnavă de COVID-19 a dat naștere la cvadrupleți cu anticorpi. Carmen Dorobăț: Sunt transmiși inclusiv prin lactație

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel