Cupa Mondială 2022 în Statele Unite? Anunțul lui Blatter

Fostul președinte FIFA, Sepp Blatter, a spus că Statele Unite ar putea fi capabile să găzduiască Cupa Mondială din 2022, în timpul acuzațiilor de corupție care țintesc Qatarul.

Fostul președinte FIFA, Sepp Blatter, a spus că Statele Unite ar putea fi capabile să găzduiască Cupa Mondială din 2022, în timpul acuzațiilor de corupție care țintesc Qatarul, transmite ESPN.

Țara din Golf va găzdui turneul final în decembrie 2022, fiind prima oară când competiția nu se desfășoară în iunie și iulie, însă pregătirile au fost învăluite de controverse.

Mondialul trebuie să aibă loc în afara Europei

„Germania ar putea să o facă. Însă, acest lucru ar însemna o Cupă Mondială în Europa din nou, după 2018", a spus Blatter pentru Sport Bild. „Europa nu ar fi astfel prima alegere".

Statele Unite vor găzdui CM 2026 alături de Mexic și Canada, însă atunci vor participa 48 de echipe naționale.

Statele Unite sau Japonia

„Statele Unite ar putea să o facă, în loc de 2026", a spus fostul președinte FIFA. „Sunt capabile, nu este mare inginerie! Japonia ar mai putea să o facă. Ei au încercat să găzduiască Cupa Mondială din 2022".

Blatter a condus FIFA între 1996 și 2015. În prezent, fost președinte are interzicere în activitățile fotbalistice timp de șase ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel