Cum slăbești fără să te mai îngrași. Nutriționist: Rezultatele vin doar așa!

Nutriționistul și life coach-ul Cori Grămescu a explicat cum putem reuși să slăbim fără să ne îngrășăm repede. Rezultatele sunt pe termen lung.

"Înainte de a ne gândi la kilograme şi la cum am vrea să arătăm, e important să ne gândim cum putem face schimbări care să devină permanente în viaţa noastră, să reuşim mai mereu să mâncăm sănătos şi echilibrat. Rezultatele pe termen lung vin doar din această modificare de paradigmă nutrițională, nicidecum prin tentative de scurtă durată de a ne înfometa. Nu ne luptăm cu noi, ci încercăm pas cu pas să ne construim o relație armonioasă cu noi, cu corpul nostru. Tratați-vă întotdeauna cu răbdare și blândețe!", a scris Cori Grămescu pe Facebook.

"Nu este vorba niciodată de kilograme pierdute"

"A slăbi nu se rezumă doar la un număr de kilograme! Pierderea în greutate este un proces și, în timp ce îl parcurgi, te descoperi, ești mai atent la nevoile tale, mai atent cu tine și la corpul tău, înveți cum să te pui pe primul loc și să te tratezi cu respect. Pierderea în greutate este o experiență, un mod care ne învață cum să ne descurcăm mai bine, cum să ne îmbunătățim atât mental cât și fizic, renunțând la anumite limite impuse. Nu este vorba niciodată de kilograme pierdute, în sine. Și ori de câte ori treci printr-un proces, învață să ai răbdare și să vezi dincolo de aparențe", a mai scris Cori Grămescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel