EXCLUSIV  EURO 2020. Alexandru Ivan, CNAB: Aeroporturile vor avea un upgrade. Vom primi zeci de mii de suporteri - VIDEO

Vești bune pentru suporteri la Campionatul European de fotbal EURO 2020. Până la începerea competiției, aeroportul Băneasa și Henri Coandă vor avea parte de upgrade-uri care vor face posibil un trafic ușor și în parametri optimi, după cum a anunțat la dezbaterea DC News Alexandru Ivan, directorul Companiei Naționale Aeroporturi București.

LA EURO 2020, unde România va găzdui patru mecriuri, sunt așteptați zeci de mii de suporteri din Europa, iar lucrarile la aeroporturi se vor derula în parametrii stabiliți, supă cum anunță noul director al Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB):

”Aeroportul Băneasa va avea un upgrade și va fi redeschis zborurilor comerciale după șapte ani. Licitația a fost deschisă. Primele curse vor fi în primăvara anului viitor. Tot pe acest aeroport vom procesa avioanele echipelor naționale de fotbal participante la turneul final EURO 2020, cât și întreg traficul VIP aferent acestui eveniment”, a anunțat Alexandru Ivan, miercuri, la dezbaterea DC Media Grup.

”Lucrările la aeroportul Henri Coandă se vor desfășura preponderent anul viitor și este posibil să se suprapună cu derularea turneului final EURO 2020. Aceasta nu reprezintă o problemă, pentru că pentru parcarea avioanelor care aduc suporteri am prevăzut o procedură astfel încât să fie utilizată o bună parte din pista doi și o cale de rulare aferentă ei. Vom demonstra că printr-o atentă pregătire și o bună derulare a activităților putem lucra la turație maximă, chiar și când zeci de mii de suporteri trec prin aeroport alături de alțe zeci de mii de pasageri obișnuiți”, a mai anunțat directorul Companiei Naționale Aeroporturi București.

Mai multe informații despre dezvoltarea aeroporturilor din Capitală puteți afla din materialul video de mai jos:

VIDEO

Citește și: Drumul Taberei metrou. Dir. Gen. Metrorex: Când vom circula pe MAGISTRALA 5. Joc cu mandatul pe masă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel