CSA Steaua. Cum plănuiește armata să aducă echipa în Liga 1

Comandantul CSA Steaua, Cristian Petrea, a vorbit despre planurile pe care le are la formația militară.


 

"Nu pornim de la zero. Avem experienta, infrastructura sportiva, un brand, care este cel mai puternic. Pur si simplu, am reinfiintat echipa de fotbal. Am pornit acest proiect, de anul trecut, cu Marius Lacatus. Ne-am gandit la un proiect pe patru ani, cu obiective de promovare succesiva prin merit sportiv, astfel incat in anul 2020 sa avem echipa in Liga I.

Noi suntem proprietarii brandului si ai palmaresului pana in 2003. Daca vom ajunge pe locuri eligibile de a participa la o competitie organizata de UEFA, atunci vom participa. Nu ne poate interzice nimeni sa participam la o competitie organizata de UEFA. Fie ca este vorba despre Europa League, fie ca este Champions League.

900 de abonamente, vândute în 4 zile

Zilele trecute, am pus in vanzare 900 de abonamente pentru tot sezonul. Aceste abonamente s-au vandut in patru zile. Cererea este foarte mare. Din pacate, din motive tehnice, nu putem onora toata cererea. Probabil, am fi putut vinde lejer 3.000 de abonamente.

Palmaresul CSA Steaua nu a fost cedat niciodata. Palmaresul, pana in 2003, apartine Clubului Sportiv al Armatei. Avem si doua stelute, ceea ce inseamna ca avem peste 20 de campionate. Pana in 2003 avem castigate 21 de campionate.

Incet, incet, am reusit sa selectionam 26 de tineri fotbalisti, avem programate doua stagii de pregatire, la Cheile Gradistei si la Tarlungeni. Antrenorii si-au definitivat o formula de joc si cred ca suntem pe drumul cel bun.

Avem discutii cu doi sponsori care doresc sa ne acorde aceeasi suma ca la alte doua echipe care sunt in Liga I. Sumele sunt consistente. Daca vom demonstra ca acest proiect va fi dus la bun sfarsit si ca ne vom indeplini obiectivele, in mod sigur se va dezvolta. Este clar ca cel putin la nivelul Ligii a IV-a si a III-a putem sustine fara nicio problema acest proiect. Ulterior, exista o conditionare in Legea sporturilor, dar avem timp doi ani sa generam o solutie care sa duca aceasta echipa in Liga I", a spus Petrea pentru Realitatea TV.

Contractele, pe termen lung

Antrenorul Marius Lacatus a completat: "Inceputul este foarte important, dar voi fi fericit abia cand aceasta echipa va juca in Liga I. Atunci cred ca voi spune ca ceea ce ne-am propus a fost realizat.

Avem jucatori tineri si talentati. Contractele pe care le-am facut nu sunt pe termen scurt, ci pe termen lung. Sper ca toti cei care au inceput pe acest drum sa ajunga, in 3-4 ani, in situatia in care sa poata evolua pe noul stadion care se va face in Ghencea".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel