CS Universitatea Craiova - FCSB, rezultat final în Bănie. Oltenii reintră în lupta pentru titlu / Video

CS Universitatea Craiova - FCSB, rezultat final în Bănie. Oltenii reintră în lupta pentru titlu / Video
CS Universitatea Craiova - FCSB, rezultat final în Bănie. Oltenii reintră în lupta pentru titlu / Video

CS Universitatea Craiova a învins-o pe FCSB cu scorul de 2-0 (1-0), joi seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a patra a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

CS Universitatea s-a impus prin golurile marcate de Alexandru Cicâldău (38) şi Dan Nistor (63) şi a reintrat în lupta pentru titlu. CS Universitatea, singura echipă neînvinsă din play-off, venea după o victorie pe terenul campioanei CFR Cluj (2-1). Gazdele au avut prima ocazie a partidei, prin Cicâldău (4), care a reluat peste poartă la centrarea lui Andrei Ivan.

Două minute mai târziu, Romeo Niţă (6) era blocat la poarta cealaltă de portarul Mirko Pigliacelli, la o fază în care Nicuşor Bancu l-a atins pe tânărul atacant în alunecare. Universitatea a fost periculoasă prin Alexandru Cîmpanu (12), dar şutul său a fost prins de Andrei Vlad. FCSB a ratat şi ea prin Octavian Popescu (37), care a şutat din unghi peste poartă.

Craiovenii au deschis scorul prin Alexandru Cicâldău (38), care a deviat la colţul lung centrarea lui Bogdan Vătăjelu. Universitatea a început bine repriza secundă, dar Alexandru Cicâldău (47) a şutat de la 16 metri, pe lângă poartă.

VIDEO:

Echipa antrenată de Marinos Ouzounidis a rămas în zece oameni în min. 54, când Vătăjelu a primit al doilea cartonaş galben după o intervenţie asupra lui Oct. Popescu. Universitatea a reuşit să înscrie al doilea gol în inferioritate, în min. 63, prin Dan Nistor, cu un şut de la 20 de metri, la care portarul Andrei Vlad a respins mingea în propria poartă.

FCSB a dominat jocul, dar nu a reuşit să îşi creeze ocazii în faţa unei echipe care s-a apărat compact. Octavian Popescu a fost blocat în două rânduri succesiv (68), de Marius Constantin şi Alexandru Mateiu, iar şutul lui Ovidiu Perianu (88) din afara careului a fost reţinut de portar. Pentru FCSB este al doilea eşec la rând, după 1-2 acasă cu Sepsi OSK. Universitatea a ajuns la nouă etape consecutive fără înfrângere, cinci victorii şi patru egaluri.

În sezonul regular, FCSB s-a impus cu 2-0 la Craiova, iar returul s-a încheiat nedecis, 0-0. Universitatea Craiova - FCSB 2-0 (1-0), Stadion 'Ion Oblemenco' - Craiova Au marcat: Alexandru Cicâldău (38), Dan Nistor (63). Cartonaş roşu: Bogdan Vătăjelu (U Craiova, 54). Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Ovidiu Artene (Vaslui); arbitru de rezervă: Marcel Bîrsan (Bucureşti) Observatori: Laszlo Sajtos (Sibiu) - CCA, Marian Bucurescu (Bucureşti) - LPF. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel