EXCLUSIV  Cristina Mihaela, DEZVĂLUIRI despre Mariana de la EXATLON. ”Nu mă așteptam”

EXATLON, Mariana
EXATLON, Mariana

Cristina Mihaela, în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, a transformat-o pe Mariana, de la Exatlon. Războinica a fost aspru criticată mai ales de Giani, faimosul care i-a atras atenția că nu este deloc feminină. 

”M-a surprins”

Pentru DCNews, Cristina Mihaela Dorobanțu a dezvăluit că ”I-am surprins feminitate și, dincolo de ceea ce afișează Mariana, imaginea masculină, este o persoană sensibilă, modestă, de la care eu consider că atât noi, cât și cei care ne urmăresc au ce învăța. A fost extraordinar, ne-am distrat pe cinste, ca fetele, la cumpărături. Am lăsat-o pe Mariana ce a dorit ea pentru a se îmbrăca și m-a surprins, pentru că nu bănuiam vreo clipă că are veleități stilistice. Da, și-a ales niște lucruri frumoase. A venit în studio cu mândria omului care a muncit ca să clădească ceva, a alergat prin viață până să ajungă în punctul care să ne surprindă pe noi toți. Mariana a apărut în fața noastră surprinzătoare și extraordinară, așa cum este ea de fapt. Am ajuns s-o cunosc dincolo de ecrane, dincolo de ce se afișa la emisiunea EXATLON și nu ne-am înșelat în privința ei, este un om extraordinar.”  

”Nu mă așteptam”

Cristina Mihaela Dorobanțu a mai povestit ce a uimit-o. 

”Este la fel de naturală și-n viața de zi cu zi. M-a surprins printr-o alegere vestimentară, și-a ales o pereche de pantaloni scurți și, înainte să-i aleagă pe aceștia, a pus mâna pe o rochie scurtă, o fustă mini, cum spune ea. Nu mă așteptam ca din hainele sport și din adidași să sară direct într-o ținută de gală cu atâta lejeritate și să fie atât de naturală pe cât a fost. Se adaptează oricărei situații și e de apreciat, merge de la coteț, după cum știți, într-o vilă de lux, fără să facă diferențe.” a afirmat vedeta de la Kanal D. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel