EXATLON ROMÂNIA, SCHIMBARE la Kanal D. Ce se întâmplă cu EMISIUNEA

Veste proastă pentru cei care urmăresc serialele turcești, dar bună pentru cei care urmăresc EXATLON ROMÂNIA, la Kanal D. 

EXATLON ROMÂNIA, SCHIMBARE la Kanal D.  Îndrăgita emisiune EXATLON ROMÂNIA de la Kanal D va avea mai multe ediții. 

EXATLON ROMÂNIA, SCHIMBARE la Kanal D. Vestea este bună pentru fanii EXATLON România care vor avea cinci ediții ale emisiunii de divertisment. 

EXATLON ROMÂNIA, SCHIMBARE la Kanal D. Reprezentanții Kanal D au anunțat că emisiunea de divertisment EXATLON ROMÂNIA va fi difuzată sâmbăta, duminica, luni, marți, dar și MIERCURI, de la aceeași oră, la KANAL D. 

EXATLON ROMÂNIA, SCHIMBARE la Kanal D. Schimbarea este IMEDIATĂ. De săptămâna viitoare, cei care urmăresc EXATLON ROMÂNIA o pot face și miercuri de la ora 19:45. 

EXATLON ROMÂNIA, SCHIMBARE la Kanal D. Prin urmare, de sâmbătă până miercuri, de la ora 19:45, telespectatorii pot urmări evoluția concurenților din cele două echipe, FAIMOȘII și RĂZBOINICII, și-și vor putea susține favoriții. 

EXATLON ROMÂNIA, SCHIMBARE la Kanal D. În această seară, 3 martie 2018, de la ora 19:45, nu uitați să urmăriți confruntarea EXATLON ROMÂNIA - EXATLON TURCIA și să-i susțineți pe Războinici și Faimoși care vor lupta împreună, ca o singură echipă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel