Cristiano Ronaldo şi primele două cluburi din cariera lui Eriksen, mesaje după evenimentele dramatice de la EURO

Facebook Christian Eriksen
Facebook Christian Eriksen

Cristiano Ronaldo, atacantul celor de la Juventus Torino, a transmis un mesaj pentru danezul Christian Eriksen, care a leşinat sâmbătă seară pe teren la meciul cu Finlanda de la Euro. Şi oficialii de la Ajax Amsterdam şi Tottenham Hotspurs, primele 2 cluburi din cariera danezului, au venit cu mesaje de susţinere. 

"Toate gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă spre Christian Eriksen şi către familia sa. Lumea fotbalului aşteaptă veşti bune. Mă bazez pe tine să îţi revii şi să ne vedem pe teren cât de curând, Chris. Rămâi puternic", a scris Cristiano Ronaldo pe Facebook. 

Şi cei de la Ajax Amsterdam, clubul la care Christian Eriksen a debutat, au transmis un mesaj scurt. 

"Suntem cu toţii alături de tine, Chris!", au scris cei de la Ajax. 

Un mesaj similar au postat şi cei de la Tottenham Hotspurs, fostul club al danezului. 

"Celor care s-au grăbit să intervină, vă mulţumim. Pentru Christian, gândurile şi rugăciunile noastre meg către tine", au scris englezii. 

Medic din fotbal, despre intervenția în cazul lui Eriksen. "O treabă extraordinară"

Gary Lewin, un fost medic de la Arsenal, care a lucrat și pentru echipa națională a Angliei, a explicat de ce intervenția de la Copenhaga a fost una perfectă: 

"În astfel de situații, medicii trebuie să urmeze ceea ce noi numim planul de urgență. Fiecare echipă are un astfel de plan, care se schimbă în funcție de stadion.

Medicii l-au stabilizat pe teren, acesta era primul pas și cel mai important. Poza cu el pe targă, având un tub de oxigen în gură, ne indică faptul că intervenția echipei a fost rapidă și eficientă. Este incredibil și modul în care colegii săi au făcut un scut uman în jurul medicilor, de-a dreptul incredibil. Tot ce mai pot spune este că medicii au făcut o treabă extraordinară", a spus Gary Lewin, pentru BBC, potrivit DigiSport.

Christian Eriksen a căzut secerat pe teren la meciul de la EURO 2020. Ulterior, după resuscitare,  BEIN Sports a anunțat că danezul este în stare stabilă şi că a fost dus la spital. La scurt timp, UEFA a venit cu un mesaj de susținere

"Având în vedere evenimentele medicale care l-au avut în centru pe Eriksen, o şedinţă de criză a fost convocată. Mai multe detalii despre meci vor fi comunicate la 19:45 CET. Jucătorul a fost transferat la spital şi a fost stabilizat", a transmis UEFA. 

”Christian Eriksen este conștient și va fi supus la noi examene medicale la spitalul  Rigshospitalet”, a fost anunțul oficialii din Danemarca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel