Cristiano Ronaldo, mutare oficială la Al-Nassr în Arabia Saudită. Contract mamut pentru sportiv

Foto: Fabrizio Romano
Foto: Fabrizio Romano

Incredibilul s-a întâmplat. Cristiano Ronaldo a părăsit fotbalul european pentru Al-Nassr.

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a semnat pentru două sezoane și jumătate cu formația arabă Al-Nassr, potrivit Marca. Atacantul care împlinește 38 de ani în februarie va fi de asemenea și ambasadorul proiectului ambițios al Arabiei Saudite de a găzdui o Cupă Mondială.

Suma totală pe care o va încasa Ronaldo se ridică la peste 200 de milioane de euro pe sezon, devenind de departe cel mai bine plătit fotbalist din lume. Ziarul spaniol Marca a anunțat din noiembrie, în mijlocul Cupei Mondiale din Qatar, însă vestea semnăturii a lipsit până în prezent. Pentru a pune pe hârtie discuțiile dintre cele două entități, președintele clubului saudit a mers miercurea trecută în Madrid. Acum, contractul a fost semnat.

Ronaldo a ajuns la Al-Nassar după „divorțul” de Manchester United din acest sezon. Portughezul a forțat ieșirea de la clubul englez din cauza relației tensionate cu antrenorul.

Noua echipă a lui Cristiano Ronaldo a fost fondată în 1955 și evoluează pe Mrsool Park. Culorile sale sunt galben și albastru. Antrenorul echipei este francezul Rudi Garcia, iar printre jucători se numără Alvaro Gonzalez și portarul Ospina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel