Cristiano Ronaldo "a spart gheața" la Al-Nassr. A marcat primul său gol într-un meci oficial pentru echipa saudită - Video

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Cristiano Ronaldo a marcat vineri primul său gol într-un meci oficial pentru Al-Nassr, starul portughez transformând un penalty în minutul 90+3 al meciului cu Al-Fateh, încheiat 2-2, în etapa a 15-a a campionatului de fotbal al Arabiei Saudite.

Cristiano Ronaldo, care a purtat banderola de căpitan al lui Al-Nassr, reuşise două goluri într-un meci demonstrativ contra lui PSG, însă nu înscrisese până acum pentru noua sa echipă într-un meci din Supercupa Arabiei Saudite şi unul de campionat.

Al-Fateh, echipa gazdă, a deschis scorul prin Cristian Tello în minutul 12. Al-Nassr a egalat graţie lui Anderson Talisca în minutul 42, pentru ca Sofiane Bendebka să le readucă în avantaj pe gazde în minutul 58.

La două minute după golul lui Ronaldo, Anderson Talisca a fost eliminat. Al-Nassr este liderul campionatului, cu 34 de puncte după 15 jocuri, cu golaveraj mai bun decât a doua clasată, Al-Shabab, ce are un meci mai mult disputat.

VIDEO

Pe locul 3 este Al-Hilal, cu 32 de puncte după 15 jocuri. Al-Fateh ocupă locul 6, cu 22 de puncte după 15 jocuri. Al-Tai, echipă antrenată de Mirel Rădoi, ocupă locul 10, cu 18 puncte (15 jocuri), iar Al-Raed, pregătită de Marius Şumudică se află pe 11, cu 16 puncte (15 jocuri), din 16 echipe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel