Cristiano Ronaldo a dat 20.000 euro pe o cameră hiperbară

Facebook Cristiano Ronaldo
Facebook Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a cheltuit 20.000 de euro pentru o cameră hiperbară pe care a instalat-o chiar în casa sa din Manchester. Aceasta va fi folosită pentru recuperarea fizică a fotbalistului. 

"Toată lumea știe că Cristiano este un fanatic al fitness-ului și este dedicat 100% pentru a fi mereu în cea mai bună condiție fizică. A folosit camere cu oxigen presurizat și înainte, dar nu sunt ușor de găsit în Marea Britanie, așa că a decis să-și cumpere un aparat și să îl monteze la el acasă.

Asta înseamnă că, oricând simte vreun junghi, poate să îl folosească și să îi simtă beneficiile. De asta a ratat atât de puține meciuri până acum", a explicat o sursă apropiată de fotbalist, conform Daily Mail.

Ronaldo are o nouă statuie din aur

Cristiano Ronaldo a fost onorat cu o nouă statuie din aur... la 8.700 de kilometri distanță de Old Trafford. 

Starul portughez, în vârstă de 36 de ani, a fost sculptat într-un monument din piatră, suflat în aur, în valoare de aproape 15.000 de euro, în orașul indian Calangute, provincia Goa.
Acesta a fost ridicat pentru a inspira următoarea generație de fotbaliști, potrivit Times of India. Ministrul indian al științei și tehnologiei, Michael Lobo, originar din Goa, a împărtășit instantanee ale statuii pe contul său de Twitter, alături de care a scris:

"Din dragoste pentru fotbal și la cererea tinerilor noștri, am ridicat statuia lui Cristiano Ronaldo, în parc pentru a-i inspira pe tinerii noștri să ducă fotbalul la înălțimi mai mari.”

„A fost o onoare să inaugurăm cu această ocazie înfrumusețarea parcului, reamenajarea peisagistică, grădina cu fundație și aleea de promenadă., a mai spus oficialul.

VEZI CONTINUAREA AICI

Portughezul va avea gemeni cu Georgina Rodriguez 

Cristiano Ronaldo a postat recent un filmuleț, care dezvăluie sexul gemenilor pe care-i așteaptă de la Georgina Rodriguez.

Georgina se află în vacanță, la munte cu cei patru copii ai cuplului, Cristiano Ronaldo Jr, Eva Maria, Alana Martina și Mateo. În clip, se observă cum copiii sparg două baloane în care se aflau confetti în culori reprezentative pentru aflarea sexului gemenilor.

Georgina a fost cea care a filmat momentul. Potrivit The Sun, familia lui Ronaldo a venit cu un avion privat în Laponia și s-a cazat într-o cabană de lux, plătind 1.800 de euro pe noapte.

Starul Cristiano Ronaldo nu a putut să fie alături de familie, întrucât Manchester United dispută partida cu Brighton, pe data de 18 decembrie, în Premier League. Mai mult, sunt programate și alte meciuri atât de Crăciun, cât și de Anul Nou.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel