Cristian Țânțâreanu, după Covid-19: Din cauza lor am ajuns să moară pe zi în România câți mor în toată Europa

Milionarul Cristian Țânțăreanu s-a arătat indignat față de cei care lansează teorii ale conspirației despre Covid-19 și susține că ”din cauza lor am ajuns să moară pe zi în România câți mor în toată Europa”. 

Cristian Țânțăreanu a fost bolnav de Covid-19 și chiar s-a aflat internat în Spitalul Matei Balș din Capitală după ce saturația de oxigen a început să îi scadă, scrie b1tv.ro.

„Am fost bolnav, m-am vindecat. Am stat două săptămâni cu Covidul ăsta. Eram vaccinat de două ori și, când am ajuns în spital, trebuia să fac doza trei. Probabil am făcut o formă mai nu știu cum, dar tot nu a fost prea ușoară. De vreo 5 zile am venit acasă. Am stat în spital o săptămână, și o săptămână acasă. Îmi era rău, îmi scăzuse oxigenul, când am văzut că scade dramatic m-am dus în spital. E nenorocire! Mai am niște medicamente de luat și cam asta este treaba. La Matei Balș am fost internat, nu știu cum este în altă parte, dar m-am uitat cum funcționează treaba o săptămână și sunt mari profesioniști”, a declarat Cristian Țânțăreanu, pentru Fanatik.ro.

Indignat de teoriile conspirației

Cristian Țânțăreanu este supărat pe cei care transmit teorii ale conspirației și consideră că medicii și preoții ar trebui să îți facă datoria sau să ”facă altă meserie”. 

“Sigur că credeam, păi sunt tâmpit? Nu văd în fiecare zi ce este? Numai citind numărul de morți și de internați la ATI e suficient. Nu trebuie să te pricepi. Sunt foarte mulți idioți, eu i-aș aresta. Din cauza lor am ajuns să moară pe zi în România câți mor în toată Europa. Asta e crimă! Eu, în primul rând, pe ăștia care dezinformează i-aș băga în pușcărie. Există lege acum. A fost suficient să îi sperie de două ori și acum stau la cozi, tâmpiții! Au ajuns să stea duminica 5,6 ore la coadă, la vaccinare. Apar tot felul de medici idioți, tot felul de preoți tâmpiți… Eu i-aș da afară, să se ducă să facă alta meserie”, a transmis acesta pentru sursa citată.

Cristian Ţânţăreanu, totul despre pensie și avere

Cristian Ţânţăreanu nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România. Mai mult, de-a lungul anilor a fost considerat un milionar excentric și se spune că și-ar fi îngropat o parte din avere.

Invitat în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", Cristian Ţânţăreanu a răspuns celor mai picante întrebări despre viața sa și spus totul despre averea familiei, dar și despre pensia pe care o încasează de la statul român.  

Milionarul nu a evitat să-și expună date din viața privată și să scoată cifrele despre banii pe care-i are, în fața publicului larg.

Citește aici ce avere are și cât câștigă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel