EXCLUSIV  Cristian Bușoi dezvăluie MAREA MIZĂ a României în vaccinarea anti-COVID

foto Facebook Ro Vaccinare
foto Facebook Ro Vaccinare

În aceste zile, se discută în țara noastră despre facilitățile pentru cei vaccinați. Dincolo de aceste ”recompense”, miza în România e una diferită și mult mai mare. 

Cristian Bușoi a dezvăluit, în emisiunea ”Din culisele Europei”, realizată de Claudia Țapardel, că la nivel european se discută despre ”recompense” pentru cei vaccinați anti-COVID, ca parte din strategia de comunicare care încurajează vaccinarea împotriva coronavirusului. El consideră că o încurajare o reprezintă certificatul UE COVID care este aplicat de unele state membre sub forma unui ”certificat verde” de acces în cinematografe, teatre, evenimente mari, restaurante. 

În schimb, în România, alta e ”marea miză”. 

Cu privire la vaccinarea anti-COVID din România, europarlamentarul liberal Cristian Bușoi a spus că ”marea miză va fi să mergem către populația din mediul rural, aici rolul medicilor de familie este esențial”. 

EXCLUSIV  Vaccinarea anti-COVID din România, culise de la Bruxelles. Bușoi: O spun clar și răspicat. Am fi fost într-o situație mult mai dificilă

Vezi mai mult în video: 

Totuși, amintim că vineri se discută la nivelul Executivului României despre o relaxare diferențiată pentru cei vaccinați anti-COVID, de la 1 iunie. 

Vezi aici: Revenirea la normalitate, propunerile de pe masa Guvernului. Discuții-cheie, VINERI

Cu privire la certificatele verzi, Austria este țara care astăzi a făcut anunțul în acest sens. Marea Britanie și Italia aplică și ele astfel de facilități pentru cei vaccinați. 

Vezi mai mult aici: Pașaport verde digital, din 4 iunie, în Austria

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel