EXCLUSIV  Covid-19. Mihail Lala, semnal de alarmă: Risc uriaş! Ei sunt, de fapt, cei mai afectaţi / video

Dr. Mihail Lala a explicat care sunt oamenii cei mai expuşi riscului de infectare cu noul coronavirus şi ce măsuri se implementează pentru a se evita acest lucru. 

Într-un interviu acordat DC News, Mihail Lala (OK Medical) a explicat care sunt categoriile cu cel mai mare risc de infectare cu Covid-19, explicând şi care sunt măsurile de protecţie pe care le-a implementat la OK Medical, pentru protejarea personalului medical. Mihail Lala a explicat în ce mod sunt afectate clinicile private de situaţia creată ca urmare a pandemiei Covid-19, subliniind faptul că angajaţii care, prin natura muncii lor, intră în contact cu alţi oameni, sunt expuşi unui risc uriaş de infectare cu coronavirus.

„Principalul mod în care suntem afectaţi este riscul la care suntem supuşi noi şi personalul medical în ceea ce priveşte expunerea la Covid. În acest sens, şi autorităţile dar şi mediul privat trebuie să înţeleagă că fiecare, în special entităţile din zona medicală trebuie să găsească metode ca să se protejeze. Aşa cum trebuie să facă şi alte zone din economie care au contact şi sunt expuse la risc, cum ar fi curierii, supermarketurile şi alte multe zone. Noi am încercat să recomandăm tuturor pacienţilor noştri să se testeze rapid pentru coronavirus, testăm în mod constant tot personalul OK Medical, astfel încât să limităm riscul de expunere la Covid-19”, a declarat Mihai Lala.

Video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel