COVID-19. Focar la Curtea de Conturi a României

Curtea de Conturi a României anunţă că au fost depistate nouă cazuri cu COVID - 19 în cadrul instituţiei, potrivit romanittv.net.

Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti a fost anunţată în legătură cu această situaţie, în vederea efectuării anchetei epidemiologice şi s-au luat toate măsurile impuse de lege, mai anunţă Curtea de Conturi.

"La momentul prezentei, în rândul angajaţilor care îşi desfăşoară activitatea la nivelul structurii centrale a Curţii de Conturi a României sunt confirmate 9 cazuri pozitive cu noul coronavirus (COVID-19).

Toate cazurile au fost raportate către Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti pentru efectuarea anchetei epidemiologice, fiind respectate obligaţiile instituite de legislaţia specifică.

Precizăm faptul că, la nivelul instituţiei noastre, au fost respectate toate recomandările autorităţilor privind prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19), fiind luate măsuri specifice, precum alocarea echipamentelor de protecţie necesare, dezinfectarea spaţiilor, decalarea programului de muncă sau continuitatea activităţii în regim de telemuncă", a transmis Curtea de Conturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel